yazi isleri mudurlugu 

kapat
  1. yayınla uğraşan; gazete, dergi, bilumum mecmuada bulunan yazar-çizer kadrosu ile dizgi bölümü arasında köprü oluşturan ve mecmuanın yazışmalarından sorumlu olan bölümün müdürlüğü.

zor iştir, zira mecmua kısa sürede çıkıyorsa dizgi ile uğraşmak ve yazar kadrosunu sıkıştırmak zorundadır. başkalarının işini yapmasını sağlayarak işini yapan kişidir.*
    #3366666 (xargn, 07.05.2008 02:47)
  2. yazi isleri mudurunün başkanlığında, genel yayin yonetmeninin denetiminde çalışan ekiptir.
    #3366669 (Vivendi, 07.05.2008 02:49)
  3. (bkz: alo ben vahit)
    #3366679 (kamil, 07.05.2008 02:54)
  4. bir de bunun sekreteri vardır.
    #3366699 (Alcapon, 07.05.2008 03:05)
  5. yazılı medyadan biri evlendiğinde nikah salonunda görebilceğimiz bir çiçek üst yazısıdır.
    #3366726 (myway, 07.05.2008 03:28 ~ 03:29)
  6. mahkemelerde çalışan personelin hakim veya cumhuriyet savcısından bir önceki sicil amiri.
    #3366870 (zozo, 07.05.2008 09:47)
  7. eskiden bunlara başkatip denilirdi, sonradan adı yazı işleri müdürü olarak değiştirildi. noter dairelerinde de bulunmaktadır.
    #3366886 (grand ekinoks, 07.05.2008 09:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazi isleri mudurlugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazi isleri mudurlugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazi isleri mudurlugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazi isleri mudurlugu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erken yasta olgunlasmak » sozlukculerin blog adresleri » turkiye » drama koprusu » kale grubu » can yucel » engin kennerman » politeknik » hem musluman hem irkci olmak » sadece yildiz bakiniz okumak » fon makinesiyle uyku » pkkya siir » dogum gunun kutlu olsun » alevi » fm 2009 deki yetenekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » denize giden atlilar » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » en hizli baslik giren yazar » mad girls love song » egitim fakultesi » bir derdim var yasanmisliklari » icdas » the sacrilegious scorn » alone with everybody » dunya hayatinda mutluluk » yagmur sesi » boyacikoy de kanli bir ask cinayeti » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » hic oy vermeyen yazar » babasi olen cocuk » istanbul » al bunu sana aldim » burn after reading » buzuki orhan osman » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz