yazi gelirse kazaniyorum tura gelirse kaybediyosun 

kapat
  1. doğrusu, * "yazı gelirse biz kazanıyoruz, tura gelirse siz kaybediyorsunuz" olan wall street broker'lerinin, bütün dünya ile makarasını geçtiği, slogan haline getirdiği deyişi.
    (beyazyelkenli, 03.12.2007 03:37)
  2. "dik gelirse ne olcak" şeklinde soru sorulası kumar seven insan söylemi
    (agnostic, 03.12.2007 09:18)
  3. her daim karşıdakinin kaybettiğini gösteren cümle.
    (bkz: cin fikirli duble tezgahli sloganlar)
    (galapagoslu iguana, 03.12.2007 09:20)
  4. (bkz: cemil bayrak as)
    (KIZILMASKE, 03.12.2007 09:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ortakoy » cold heart canyon » fistik ezmem olmadan asla » mexfi soz » 3 ay kafa izninden donmek » burak ozdemir » susurluk » ahlat in tarihi eserleri » ahlat » paleface » hebelehubele » kablosuz enerji nakli » lena » there will be blood » jewels » marlon brando » imf ye dusuk maas sozu » 19 mayis 2008 » 50 mac oynasak fener i yenerdik » sahil mpg » spawn » lost a kucuk emrah in katilmasi » it s no good » sinemaestro » basligima can ver bu bir emirdir » sabahin koru » tarihte ilk golu yiyen kalecinin soyledikleri » dinci olup her firsatta kemalizme saldirmak » studyo imge a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa