yazdim bunu bir yere 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazdim bunu bir kenara
  2. bunu da yazdim ya caylak olmazsam
  3. bunu biliyorum cunku tyler bunu biliyor
  4. ben bunu bilir bunu soylerim
  5. bunu yapan bunu da yapti
  6. bunu okuyan bunu da okudu
  7. bunu alan bunu da aldi
  8. bak ne yazdim
  9. gule yazdim
  10. siir yazdim

© 2008 - uludağ sözlük

yazdim bunu bir yere başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazdim bunu bir yere ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazdim bunu bir yere nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fark yemek » ramazan dolayisiyla kapaliyiz » konya mevlana yi hak etmiyor » b 52 » flickr » besiktasli olmak » chrome windows u neden cokertmeyecek » tatile gidemeyenler vatandasliktan atilsin » ramazan davulcularinin sevilmemesi » turk medyasinin ramazan klasikleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games