yazdiklarinin altina imzami atarim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. altina imzami atiyorum butonu
  2. bebek te uc bes tur atarim
  3. diz atarim agzina
  4. balaban in bjk ye 5 gol atarim demeci
  5. ben bangonot atarim mi anadinmi
  6. sana sprint atarim
  7. sana aduket atarim aglarsin
  8. annemi trenden nasil atarim
  9. kendi dugumumu kendim atarim
  10. bir abam var atarim nerede olsam yatarim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazdiklarinin altina imzami atarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazdiklarinin altina imzami atarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazdiklarinin altina imzami atarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazdiklarinin altina imzami atarim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » radyo uludag » karga » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » no promise » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » uludag sozluk » silik entry havzasi » karpuzkabugu » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » salvatore di stefano » yaran entry silinme sebepleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » arjen robben » atan alir spor » montajelemani » aerius » taraf » iett nin yeni akbil kutulari » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » crossing the water » sac kurutma makinesi sesi » sise » post office » kanks n aber ya » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » cuceyle ask yasayan disi elf » hizli giden atin boku seyrek dusermis » moderasyonu yipratmak » caylak olunca kendini entry takibe veren gammaz » thy pilotlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » dudaktan kalbe » dumtek » savama » good luck chuck » max payne