yazdigini okuyacak ne soylemek isterdin 

kapat
  1. alternatif bir yaşamda düşlemeye başlamışsam seni bu yaşamda ecelin geliyor demektir. bu sefer kimse hüküm giymeyecek.

sen yoksun ben hiç olmadımm!
    #3783907 (desalvos, 07.08.2008 16:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazdigini okuyacak ne soylemek isterdin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazdigini okuyacak ne soylemek isterdin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazdigini okuyacak ne soylemek isterdin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazdigini okuyacak ne soylemek isterdin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» inheritance vice » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » huseyin altun » hot n cold » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » forum trabzon » oneydilan » gogus buyutme hapi » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » acele etme » ermerkez » turker alkan » rapidoya kafa atan ogrenci » icimdeki deniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sihhat » icine atmak » sanliurfa da doktorun dayak yemesi » usb 3 0 » al yanakli balon » handover » yedi kisi birlesip yedi gol atmak » kurbanlik koyuna aciyip brokolinin gozune vurmak » football manager 2009 » kupayla taclandirmak » cristiano ronaldo vs lionel messi » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » sevil » yesil basli govel antilop » anlatma » huseyin altuntas » yeni bir kente girerken yasanan huzun » hayatu s sahabe » ferre » ozgur acilim