yazdigin yer degil yazdigin sey onemli 

kapat
  1. sanırım uludağ sözlükte tam olarak idrak edilememiş durum. bir çok yazardan aldığım tepkiler bu yönde oldu, tabiki sözlüğün genelini yansıtmaz ama üzerinde durulması algılanması gereken bir konu oluduğunu düşünüyorum. zira ekşi sözlükte olsun ya da burda olsun ya da itü sözlükte olsun a olmadı avanak bir sitede olsun, eğer yazdığınız boş beleş birşey değilse her yerde prim yapar, nickiniz alır başını gider.

sanılıyor ki uludağ sözlükte yazılanlar sadece burdaki kişiler tarafıdnan okunuyor, hoş bazıları burdakilerin bile okuduğunu düşünmüyor ya neyse, oysa benim özel olarak takip ettiğim diğer sözlüklerde dahil olmak üzere kalemi çok güçlü lafı gediğine oturtan insanlar var.direkt olarak nicklerini teşhir etmek istemiyorum ama bir gazetede falan yazsalar harbiden dikkate alınacak kadar okuyucu kitlesine sahip olucak tarzda kişiler, bu yüzden eğer yazdıklarınız "lan burası pek popüler değil, kafa yorup yazsam kim farkedicek" diye düşünmemek gerekiyor. kelimeler cümleler düşünceler gideceği yere gidiyor emin olun.
    #1750146 (tutankhom, 10.06.2007 19:17)
  2. (bkz: tuvalet yazıları)
    (bkz: pisuvar yazıları)
    #1750201 (hothead, 10.06.2007 19:32)
  3. aynen katılınası görüş..
    #1750613 (swastika, 10.06.2007 21:04)
  4. yazdıklarımızın içeriklerini özellikle hassas konularda tekrar tekrar ele alıp irdeledikten sonra "ekle" butonu ile temasa geçmemiz gerektiğini özüyle anlatan söz.
    #1750634 (galapagoslu iguana, 10.06.2007 21:08)

© 2008 - uludağ sözlük

yazdigin yer degil yazdigin sey onemli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazdigin yer degil yazdigin sey onemli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazdigin yer degil yazdigin sey onemli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadece guzel olan kizlar » ibrahim kutluay » planetsky » hulk karakterinin donusurken soyledikleri » genc sigiller » fakir olmek » dynamo » the juror » sozluk yazarlarinin nicklerinden sikinti cekmesi » profesyonel turist rehberi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci