yazdigim gibi sevisebilsem bana fahise derlerdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir fahise gibi kaldirimlarda eskiyen ask
  2. kendimi fahise gibi hissediyorum
  3. fahise kiliginda veriyormus gibi yapan mit elemani
  4. rus fahise ile turk fahise arasindaki farklar
  5. derlerdi de inanmazdim
  6. ona cirkin kral derlerdi
  7. benim yazdigim sen
  8. tasli tarla guzeli derlerdi zeliha ya
  9. kucukken yaramaz derlerdi buyudum ve yarabiliyorum
  10. dusenin dostu olmaz derlerdi inanmazdim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazdigim gibi sevisebilsem bana fahise derlerdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazdigim gibi sevisebilsem bana fahise derlerdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazdigim gibi sevisebilsem bana fahise derlerdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazdigim gibi sevisebilsem bana fahise derlerdi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » karga » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » kacak kelebek » july4th » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » uludag sozluk » salvatore di stefano » silik entry havzasi » yaran entry silinme sebepleri » arjen robben » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » sadece turkiye de gorulen olaylar » karpuzkabugu » atan alir spor » no promise » gezilesi internet siteleri » alevi davasinda aslan kesilen ateist » yavuzturk mahallesi » the rival » sick the red » isis » we are motorhead » erkek korkulari » diego armando maradona » bettyboo » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » josep guardiola » fon makinesiyle uyku » kovga » turk opucugu » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » gnc » ask suclari mahkemesi » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » eski sevgilinin nikahini kiymak » bu bir yoklugun hikayesidir