yazdigi kadarini bile okumayan yazar 

1. körü körüne, ne oluyor ne bitiyor diye merak etmeden, yazmak için yazan, aynı şekilde okunmayı da beklememesi gereken yazardır.
    #3211796 (nevarki, 30.03.2008 22:37)
  2. bunlardan bazıları o kadar iyi yazar ki; yazılanları okuyamayacak kadar üst seviyededir. sözlüğe nail olmaları bile bir şereftir.
    #3211829 (nevi sahsina munhasir, 30.03.2008 22:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazdigi kadarini bile okumayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazdigi kadarini bile okumayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazdigi kadarini bile okumayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazdigi kadarini bile okumayan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » hanzo » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » eksikolik » 6 ayda bir arayan sevgili » takim tutan kizlarin feneri tutmasi » senay erdogan » kara carsafin carsafa donusme sureci » icdas » bossa » buz parmak yerken akildan gecenler » ales » iktidarsiz jigolo » nominal gsmh » sort indirip gol attilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » hendrix » ust kimlik » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » igrenc sirin » turk opusmesi » yemekteyiz nail » hz peygamber » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » here comes the rain again » 18 kasim 2008 izmir depremi » ben senin bildigin kizlardan degilim » adayim abdullah gul kardesimdir » barren woman » sirine » dalga gecerek reddetmek » uyurken sutyen takmayan erkek » yanlis saksida buyuyen cicek » ataturk yasasaydi yargilanirdi » april 18