yazdigi entrysine gore 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kime gore bana gore neye gore sana ne
  2. bir yazarin kendi entrysine oy verememesi
  3. zart numarali entrysine katildigim yazar
  4. baslik yonlendirme entrysine arti oy vermek
  5. hos geldin entrysine hos bulduk diyen yeni yazar
  6. yazarin kendi entrysine arti vermeye calismasi
  7. kime gore neye gore diyeni tekme tokat dovmek
  8. basligin altina kime gore neye gore yazmak
  9. herkesten yetenegine gore herkese ihtiyacina gore
  10. bana gore sen korsun sana gore ben korum

© 2008 - uludağ sözlük

yazdigi entrysine gore başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazdigi entrysine gore ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazdigi entrysine gore nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» love dance point » sigaranin ruhu beslemesi » ataturk yasasaydi sozluk yazari olur muydu » bir sirt kasima araci olarak uzaktan kumanda aleti » yuzuklerin efendisi pusu » vakit in basarisi bagimsiz yayin anlayisindan » dogmamis cocuga verilecek en faydali ogut » ogrenci evi icatlari » eva mendes » istanbul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games