yazdigi entry yi okuyup okuyup dusunmek 

kapat
  1. sozlukle yeni tanismis kisiler icin ki buna caylak deniyor -ogreniyoruz- olasi bir eylemdir. ne dedim ben dememek icin klavyesinden cikani gozunun gormesi durumudur bir nevi.
    #1963175 (hreisk, 18.07.2007 23:15 ~ 19.07.2007 03:09)
  2. gereksiz iş. okuyanlar zaten imla hatalarını mesajla bildiriyolar. ne düşünüyosun...
    #3628273 (arabam var, 06.07.2008 18:34)
  3. "vay be, bende de ne cevher varmış" demenin düşünsel boyutudur.
    #3628561 (azrail, 06.07.2008 19:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazdigi entry yi okuyup okuyup dusunmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazdigi entry yi okuyup okuyup dusunmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazdigi entry yi okuyup okuyup dusunmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazdigi entry yi okuyup okuyup dusunmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» facebook taki fantastik gruplar » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » bunalimdayken entry girmek » macit ozcan » senin gibi » matrixxx reloaded » axxo » slm lafina uyuz olmak » engin kennerman » ekonomik kriz » ersin karabulut » usb 3 0 » yavuzturk mahallesi » coming home to argentina » kate bosworth » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » muslum baba bandanasi » nikon d80 » 187 ride or die » zall i tanimam o da beni tanimaz » cakma chp liler » var misin yok musun adriana lima » cuzdanda gerekenler » kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » cezmi yurtsever » basligi basliktir diye tanimlamak » yargi gucunun elestirisi » kaz dagi milli parki » stillborn » her seyin degeri elde edilinceye kadardir » the night dances » yemekteyiz nesrin » aglama hissi uyandiran sozler » yeni baslayanlar icin istanbul » toprak kokusu » wanted