yazdigi entry bitince ufka bakan yazar 

kapat
  1. Yorgun ama mağrur, alnı dik yazar.
    Bir duygusunu, düşüncesini en beklenmedik çetrefilli ama güzel bir şekilde yazıya dökmüştür. Diğerlerinden farklıdır çünkü, bunun farkındadır ve ona göre hareket eder. Pek acele etmez yazarken, klavyesine pek bir güvenir, kıvrak zeka ve üstün yazı kabiliyetiyle yoğrulmuş yazılarını özenle seçer, bir potada eritir. Yazdığı entry kemale ermiş, o muhteşem yüzüyle ekranında adeta bir yıldız gibi parlamaktadır. Geriye kalan tek şey ekle butonuna basmaktır artık.
    En sonunda amacına ulaşır yazar. Entry yerine gitmiştir. Bundan sonra başını kendini emin bir şekilde yukarı kaldırır, gözlerini hafiften de kısar şöyle bir. Karizmatik olmaya çalışmaz, karizma doğmıştur zaten. Hedef olarak karşısındaki ufku seçer, gözlerini dikleştirir, ağlamaklı olur o mükemmelliyetinin verdiği haklı gururla.
    Artık tek şey kalmıştır geriye: (bkz: guzel entry girip ben butonuna basmak)
    #894051 (larker, 22.11.2006 14:05)
  2. nirvana'ya ulaşmak.
    #894105 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 22.11.2006 14:24)
  3. -ulan gene süper bir iş yaptım kesin dikkat çekenlere enrty sokucam düşünceleri ile ufka doğru göz süzen yazardır. **
    #894160 (dancerinthedark, 22.11.2006 14:43)
  4. gercekten cok onemli bilgi içerikli bir entry girildikten sonra ki yazar tiribidir. ulan be ne entry yazdım şeklinde de bir ses çıkabilir bu yazardan. arkasından kimse entrynin altına bir şey yazmayınca yazar kırılır. arkasından bir de olaya seri eksi oy veren ibne dahil olunca sinir küpüne dönüşür.
    #894183 (markasiz, 22.11.2006 14:50)
  5. (bkz: uzaklara bakmak)
    #894280 (metalbros, 22.11.2006 15:19)
  6. (bkz: entry orgazmı)
    #894301 (balsikeste baysungur, 22.11.2006 15:25)
  7. o kadar bilgisayar ekranına bakmaktan gözlerinin feri kaymış yazardır.
    göz kontrolü yapmaktadır, uzagı görebiliyormuyum yoksa kör mü oldum mınakoym diye.
    #924897 (sozlugesozlukdiyenyazar, 29.11.2006 10:36)
  8. garip, anlaşılması zor ancak zamanla anlaşılan, özverili ve özenle entry giren yazardır. birikimlerini entrylerine döker ve öğrenme aşkıyla sürekli kitap okur. sevgilisiyle bir yere gittiğinde aklına, içine sinen bir entry girerse huzursuz olur, hemen yazmalıdır. entryleri içine sinmezse, beklemeden siler ve daha uygun cümlelerle yazmaya koyulur. düşüncelerinin üzerine titrer ancak düşüncelerinin başkalarınınkini rahatsız etmesini istemez. yine de korkak değildir.
    detay ara' ya nickini yazıp geçmiş ve şimdiyi buluşturduğunda yüzü gülüyorsa, hala devam edebileceğini anlar. çizgisinden kopmayan ancak yeniliğe de kapalı olmayan, gayretli yazardır. entryleri kendisi gibi değilse, silinecektir.
    #924917 (abberline, 29.11.2006 10:46)
  9. hemen ardından, viskisinden de bir yudum alan yazardır. sonra gevşemiş olan boyun bağını düzeltir. kalın çerçeveli gözlüklerini ortasından i$aret parmağıyla burun kemiğinin üstüne oturtur. batan güne$e bakarak herhangi bir "ece ayhan" ya da "edip cansever" dizesi mırıldanır kendi kendine. sonra raftan, "kar$ındakine evet dedirtmenin 13 yolu" adlı kitabı alır, okumaya ba$lar. piposuna tütün doldurur, keyifle oturur sallanan iskemlesine. "fildi$i kulemden çıkmadan hayatı çözdüm" der. çok asil duyguların yazarıdır.
    #1420868 (dom dom bullet, 17.03.2007 02:22)
  10. - bu entry belki birilerine düşün umudu olacak, benim için kısa ama sözlük için uzun bir adımdı bu. ne mutlu ki bana, birine de bu tadı tattırabildiysem; ne mutlu ki bana şu engebeli hayata bir entry çakabildiysem; ne mutlu ki bana nesillere bir entry bırakabildiysem diyen yazar.
    daha sonra da ufuktan bir kartal gelir, gandalf kuşudur ya da bu * , alır yazarı mutluluk alemlerinin birinden diğerine götürür...
    #1420881 (dekadans, 17.03.2007 02:26)
  11. ufku muhtemelen dört duvardan biri kadar uzaklıkta ve güzellikte olan yazardır.aha!
    #1421138 (dancing in the moonlight, 17.03.2007 05:10)
  12. (bkz: su içtikten sonra yukarı bakan ku$) *
    #1421144 (3742372836, 17.03.2007 05:12)
  13. kendini tatmin eden tespitlerle ego şişimine başlamış yazardır, oy bekleyen belediye başkanı kıvamında tribe girer.
    #4214968 (portakalli irish cream, 11.11.2008 11:54)
  14. entry yazmayı son derece mühim bir iş gibi gören ve yaptığı işin önemiyle mağrurlaşan yazardır.
    #4214982 (talihsiz sokak kedisi, 11.11.2008 11:59)
  15. " kahretsin, toplum hayatını degiştirecek yeni bir ışık yaktım yine" diye düşünen yazardır.
    #4215112 (beklediginiz lider geldi, 11.11.2008 12:43)
  16. orgazm sonrası sigara yakmak gibi bir eylem.
    #4215132 (my melancholy blues, 11.11.2008 12:50)
  17. bunu yapan şunu da yaptı;

(bkz: football managerde takımı gol atınca ümit özat gibi sevinmek)

(bkz: bir celebration olarak ümit özat sevinci)
    #4215242 (azarath, 11.11.2008 13:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazdigi entry bitince ufka bakan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazdigi entry bitince ufka bakan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazdigi entry bitince ufka bakan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazdigi entry bitince ufka bakan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yedi kisi birlesip yedi gol atmak » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » yaran sinav cevaplari » asirtma vur uzerimize gelmesin » senay erdogan » luciano figueroa » garabet » hem musluman hem irkci olmak » bir adam cizeceksin » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » bir derdim var yasanmisliklari » kisil » yazarlarin aslinda demek istedikleri » darbukator baryam » hic oy vermeyen yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ahmet arslan » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » dexter morgan » cherubim » nefret edilen cumleler » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » bin adalar » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » 532 li hat alip avea ya cevirmek » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » tematik entry » souad massi » diego armando maradona » sbf tkp » kriz teget gecti » ankoh itosu » serguzest » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » korkak ruh