yazayimda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gazeteye yaza yaza dusurdum hukumeti
  2. yaza yaza yaz geldi
  3. yaza veda partisi
  4. yaza damgasini vuran sarki
  5. yaza damgasini vuran sarkilar
  6. beni bir yaza gomdulerdi bir zaman
  7. eskiden yilbaslari yaza geliyordu
  8. yaza girerken artan sok diyet haberleri
  9. ramazan ayinin yaza denk gelmesi
  10. ramazan yaza yaklastikca insanin gozunun korkmasi

© 2008 - uludağ sözlük

yazayimda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazayimda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazayimda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» opera » nou camp » escinsel evlilige izin veren ulkeler » ibrahim tenekeci » luis aragones » merhaba celik ataturk nasil » tenzile rustemhanli » pokerstars » google » bulbulu altin kafese koymuslar kafesi satmis » crossing the bridge the sound of istanbul » sakalasirken hamile kalmak » emo yanlisi akp ci kurt » prozac » ares bar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » feyenoord » h p lovecraft » seovinin yorulmasi » bayraktar karakolu » the secret » avrupa birligi » ikuyuzlulugun daniskasi » tuval » cik aradan » miles davis » give it up to me » sabri sarioglu » yesil kart » pantolonunu memelerine kadar ceken adam » entryleri alt alta okumak