yazasim varrr cok 

kapat
  1. ikinci nesil çaylak. resmen çemkiyor adam.

edit: hoşgelmiş.
    (arjen robben, 25.06.2006 01:39 ~ 26.06.2006 00:10)
  2. yazasim varrr çok dedikten sonra ama zamanım yok dip notunu düşmeyi unutmuş ama yine de canla başla uykudan taviz vererek yazma isteğini ciddi anlamda sergilemeye çalışan biraz ikinci nesil biraz çaylak ama hepsi geçicek diye kendini avutan yazardır kendileri.an itibariyle de çemkiyormuşum evet acaba iyi bişi mi yapıyor muşum ki diye kendini sorgulama aşamasına girmiş meraklı şahsiyet
    (yazasım varrr çok, 25.06.2006 19:31)
  3. çaylaklıktan kurtulup aramıza katılmış çiçeği burnunda yazar.*
    (wolfshade, 25.06.2006 22:21)
  4. akıcı, sürükleyici ve altı dolu bir yazım tarzı olan yazar.
    (benden yazar olmaz, 27.06.2006 11:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» purification » lock » kutukutupense » ask oldurur » diplomasi » paranin satin alamadiklari » kendim gibi olmak istemiyorum » ismet berkan » dolu dusun bos konus » a s livorno calcio » birbirine benzeyen unluler » iyi geceler sozluk » laiklik » libero » duzce guven » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » ayaklarin baslari yonettigi yerde kiyamet kopar » gunun sozu » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » ask eskitir beni » kiz sen kimsin kimlerdensin » galata kulesi » jesse james » zihniyet » irlanda edebiyati » tomas sivok » cakal ev arkadasi » teknoloji ve tasarim dersi » aymaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa