yazasim varr cok 

kapat
  1. ikinci nesil çaylak.*
    #367110 (AkreP, 22.06.2006 19:26)
  2. devrik bir nicke sahip* yeni çaylak. yazar olsun da yazma isteğini gerçekleştirsin dedirtmiştir. hoşgelmiş yazardır ve kolay gelsindir.
    #367118 (gonulcelen, 22.06.2006 19:29 ~ 19:30)
  3. (bkz: severim kurmayı devrik cümle)
    #506515 (6.4.r.1.$.h, 06.08.2006 22:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazasim varr cok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazasim varr cok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazasim varr cok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazasim varr cok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» asirmasyon » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » kolik » dunyada en guzel bas kurt basidir » fever 103 » kufur icat etmek » gicik olunan durumlar » ogle vakti sokakta oynayacak kimse bulamayan cocuk » demir hotic » metafizik cagrisimlar » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » geri zekali » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » dar atmak » back up » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yemekteyiz » sozlukle ilgili istekler » baba ile diyaloglar » yaran baslik yonlendirmeleri » i am sasha fierce » okan bayulgen sade vatandas » metin yuksel » ucu ortasi belli olmamak » cafe betul » nedensiz ic sikintisi » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » makina muhendisligi » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » ben senin bildigin kizlardan degilim » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » yaran sinav cevaplari » bir fahisenin cocugu olmak » attribute » kabiz olanlara tavsiyeler » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker