yazarmi dediniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. huzur mu dediniz
  2. baslik dediniz kaybettiniz
  3. pkk dediniz ergenekon cikti
  4. dostum insan dediniz ama bu suursuz cikti

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarmi dediniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarmi dediniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarmi dediniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarmi dediniz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » radyo uludag » karga » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » july4th » no promise » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » uludag sozluk » kacak kelebek » arjen robben » sadece turkiye de gorulen olaylar » salvatore di stefano » silik entry havzasi » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » karpuzkabugu » yaran entry silinme sebepleri » deep » atan alir spor » abberline » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » anlamamazliga yatmak » kara carsafin carsafa donusme sureci » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » kalorifer peteklerindeki hava » allegori » insanlar dusleri kadar vardir » fethullah gulen » trt » kafir kesen musluman kedi » can t fight the moonlight » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » huznun isyan olsun » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » dumur olaylar » axe africa » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » yalcin kucuk » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar