yazarliktan sogumak 

kapat
  1. çaylaklık süresinin don lastiği gibi uzadığını düşünen, çaylak kişisinin içindeki yazarlık hevesinin soğuması durumudur. *
    #3052841 (dargelirli, 24.02.2008 18:23)
  2. yazılan enrtylere yanlı bakan tamamiyle kişisel düşüncelerine uymadığı için silmeye hazır olan bir mod. insanı yazarlıktan soğutabilir.
    *
    #3074091 (kaytanbiyikliprens, 29.02.2008 08:11 ~ 08:14)
  3. (bkz: soğuktan donmak)
    #3074110 (whynot, 29.02.2008 08:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarliktan sogumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarliktan sogumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarliktan sogumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarliktan sogumak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» i belong to che » moderatorlugun kaldirilmasi » en iyi agri kesici » sanliurfa da doktorun dayak yemesi » zaman » guvez » mrtince » edip buran spor salonu » sadece yildiz bakiniz okumak » welcome to matrix » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » yedi kisi birlesip yedi gol atmak » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » ermerkez » fuat ercan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yerli erotik dizi ismi onerileri » hoscakal » ekmek aslanin anusunde » yaziklar olsun » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » bir derdim var yasanmisliklari » surudenayrilanidealistkuzu » gul suyu » drama koprusu » banka » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » imbat » politeknik » converse giyen turbanli kiz » icelim » baban ne is yapiyor » geriye donmem » yarak yelleri » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi