yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir 

kapat
  1. yarım erkektir diye devam eden charles baudelaire sözü. doğru mudur tartışmak lazım.
    #4068340 (Acz ve fakr, 10.10.2008 01:00)
  2. halamin biyigi olsa amcam olurdu sözüne benzer bir önerme.
    #4068344 (east for west, 10.10.2008 01:01)
  3. anlamayan da yazar değilse yan bastığımın resmi olan söz.
    #4068349 (rodcracker, 10.10.2008 01:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» genc siviller » al yanakli balon » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » the stones » facebook ta friend request gorunce sevinmek » motherload » alman » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » son tuketim tarihi » bin adalar » nihat sirdar » gul yapragi patlatmak » haber sitelerinde gizli bakiniz verilmesi » dumtek » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » agiotage » haydi ne duruyorsun » digitally imported internet radio » attribute » cristiano ronaldo vs lionel messi » liselinin okul bitince muduru dovucem geyigi » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » yazarlarin aslinda demek istedikleri » oneydilan » yagmur sesi » hoptek » wecanfootball com » dark fortress » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » husnu bile gelse senlendiremez » erkegin asik oldugunda yaptiklari » moderator sayisinin arttirilmasi » size geyik yapin dedim uleyn » elfida