yazarlik maasi 

kapat
  1. sözlük yazarlarının önerileri ile tohumları atılabilcek güzel öneri. maaş dendiğinde abartılı rakamlar söz konusu olmasa da,
    "uludağ sözlük yazarlarına maaş bağladı"
    haberinin sözlük e faydasına ve sözlüklerde yaratacağı çalkantıya dikkat çekmek gerekir.

(bkz: beyin fırtınası)
    #1691980 (pilotmont, 27.05.2007 10:22)
  2. en son otomatik portakal adlı sölükte vardı bu ayak. şimdi ne oldu bilemem.
    #1692042 (herostratos, 27.05.2007 11:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlik maasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlik maasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlik maasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlik maasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ceteris paribus » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » car of the year » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » alpet torojet » mirror » devrimci milliyetcilik » tavla » sevk zinciri » alevi davasinda aslan kesilen ateist » kediler neden balik sever » alucard » turkiye nin en guvenilir kurumu » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » sihhat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yuruyen elektronik esyalar » savama » kendi cizdigi karikaturdeki figure 31 cekmek » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakir maci » anlatma » magic mushroom yiyen mario » pkkya siir » alevi » walter klemmer » sadece yildiz bakiniz okumak » baslik entry ve nick uyumu » mozilla firefox » three to tango » uludag sozluk vize haftasi » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » yaran msn iletileri » sort » zall offline » hizli giden atin boku seyrek duser » zap suyu siiri