yazarlik hali 

kapat
  1. bekarlık hali, evlilik hali gibi yazarlara has olan haldir. *
    *
    #1471823 (cimcime, 30.03.2007 16:59)
  2. inasanın içinde hoş duygular uyandıran hal. uzun zamandır umuma karşı yazmayan ben gibi bünyeler için tabii..
    #1471848 (kelt, 30.03.2007 17:06)
  3. birikimlerini platformda paylaşma, kavramlara bilinen yada yeni ve ilginç tanımlamalarda bulunmak maksadıyla hislerini yazıya dökme durumu.
    #1476222 (whynot, 31.03.2007 18:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlik hali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlik hali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlik hali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlik hali. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » masal » akasya asliturkmen » gripken buruna sokulan pecete » orospu cocuklugunun dik alasi » ask bocugum » ask » yuruyen elektronik esyalar » erken yasta olgunlasmak » yildizlar » s k t r n g d n » jil sander » mahmi » altin aramak » abberline » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cincin » konfederasyonlar kupasi » yurtkur uyuma yurt kur » nephente » uyandik biz geliyoruz » sizi soyle alalim » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » sferometre » mehmet ali erbil ile 50 sarisin » tkp » peoples temple » sicagi sicagina » savama » ispanya kral kupasi » son kullanma tarihi » sozlukculerin blog adresleri » aerius » kilcal boru » zall online » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle