yazarlarla filmleri birbirinden ayirmak 

kapat
  1. celebrity isimlerden, film karakterlerinden nick yapan yazarlar bir yana (insana insan eşleşmesi) film adlarından nick yapan yazarlar, filme dair yorumunu yazmak isteyen sözlük kullanıcısının tadını tuzunu alıp götürmektedir.

misal: (bkz: pulp fiction) (bkz: prince of darkness)

forum dağınıklığında, hangi entry'nin filmle, hangisinin yazarla alakalı olduğunu çözmektense yazacağından vazgeçiyor insan. bu nedenle, başına artikel mi getirir, başka teknik bir çözüm mü üretir, uludag sozluk moderasyonu'ndan buna bir çözüm getirmesini bekliyorum. iki grubu birbirinden ayırırsak, hem sinefiller, hem yazarlar için daha iyi olur.
    #2367745 (ELeCTrO, 23.09.2007 19:35)
  2. konuyu biraz daha açmak gerekirse, "sayfalar dolusu" entry içeren "ortak başlıklar" bence sorun. birkaç sayfalık ortaklık gene sorun yaratmıyor.
    sallıyorum, al pacino, marlon brando veya abdullah gul diye nick alsam ve 30 sayfanın 20'sini bana yazılanlarla doldursam, gerçek şahsa dair yazılanları okumak isteyenlere büyük haksızlık olur.
    stevemcqueen ve steve mcqueen farklılığı, bu ayrımı çok güzel özetliyor. karmaşadansa sadeliği ve kolaylığı savunanların da buna katılacaklarına ve sözlüğün "forum"a dönüşmemesi mücadelesinde moderasyonun da buna el atacağına yürekten inanıyorum. umarım çözülür.
    #2367791 (ELeCTrO, 23.09.2007 19:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarla filmleri birbirinden ayirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarla filmleri birbirinden ayirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarla filmleri birbirinden ayirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarla filmleri birbirinden ayirmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» office boy » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » bond » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » sikhizm » ikinci dunya savasi » muduru got etmek » mahcur » arnavut atasozleri » onmaz » zall ile girilen ilginc diyaloglar » gitano de lucia » heart » alpet torojet » babanin harclik verememesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kozleme » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » kizlarin dindar ve ahlakli erkeklerden hoslanmasi » kiso kurokava » google earth » kurt degil kurdistan dusmani olmak » turkiye petrol jeologlari dernegi » hic oy vermeyen yazar » sicmak » otobuste tepeye dikilen yasli kisi » cek git bebegim » entry girerken bunalima girmek » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » gripken buruna sokulan pecete » ali bardakoglu » eksi sozluk » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » her bolumden sonra sozlukte yorumlanan programlar » kar yagarken dondurma yemek » vajina lakaplari