yazarlarin yoneticilere yag cekmesi 

kapat
  1. belki dışarda hiç bir özelliği olmayan ama sadece sözlükte yönetici vasfından dolayı yazarların yöneticilere yaptığı vıcık vıcık hededir.
    #4055902 (cadeau, 07.10.2008 00:34)
  2. (bkz: moderatore özel mesaj ile rüşvet vermek)
    #4055907 (ben hep 17 yasindayim, 07.10.2008 00:35)
  3. yağ çekmek ?
    sakso çekmek ?

motor pistonu mu lan bunlardır. tanımdır.
    #4055911 (koca haydar, 07.10.2008 00:37)
  4. patlicani oksama seansinin formata uygun bir biçimde yapilma hali.
    #4055917 (mulayim, 07.10.2008 00:40 ~ 00:41)
  5. nedenini anlayamadığım eylemdir. bunu yapanla birebir sevişmiş arkadaşım da var gerçi. *
    yağ çekince moderatör mü yapıyorlar lan yoksa? lan?!
    ben mi? ben eski moderatörlere yağ çekiyorum öyle de bir fetişistim işte... *
    #4055932 (portakalda vitamin, 07.10.2008 00:45)
  6. (bkz: kaside i moderatör)
    #4055938 (the richest man in bayburt, 07.10.2008 00:46)
  7. lüzumsuz bir şeydir. bence modaratör yazara yağ çekmelidir.
    entrysini sildiğinde, hadi koçum be, sen niye böyle bi hata yaptın, şaşırdım senn gibi süperötesi insanın bunu yapmasına falan demelidir. yapıcı olmalıdır moderatör dediğin.*
    #4056427 (kelime, 07.10.2008 04:32)
  8. zorlu bir iş olsa gerek. kaç kilo ve litre olduğunu bilmediğimiz için bilemeyeceğimiz bir iş olabilir.
    yağcılar zengin olur, petrolcü olmak gibi bir şey yazar için önemli bir aşamadır. **
    #4056454 (lolita lempicka, 07.10.2008 05:53 ~ 06:00)
  9. (bkz: her gun bir moderatoru yalama ritueli)
    #4056553 (imper, 07.10.2008 09:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin yoneticilere yag cekmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin yoneticilere yag cekmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin yoneticilere yag cekmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin yoneticilere yag cekmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tulips » dis ticaret acigi » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » pozcu » turk kizlari » symposion » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » motherload » baraj kuran futbolcunun sortunu indirmesi » olmasaydi o adam anan olurdu madam » real union » yeni uuser olacaklara nick onerileri » bugun » leonard cohen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » tiyatro ve baleye gidince basin goge ermesi » meri » lesbos » good luck chuck » gocuk » yumurta gotune dayaninca » princess istanbul » sokaga cikma yasagi » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » child » ilk cinsel deneyim » kendi okulumuza dogru » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » i can t help falling in love with you » gore gori chapa tipa rota hey » deceku » nikon d80 » miranda » moderator sayisinin arttirilmasi » ilk once sen kapat telefonunu