yazarlarin yetenekleri 

kapat
  1. ultima online hesabı, skill vari lanse etmek istediğim ama etmediğim yeteneklerdir. tam anlamıyla gerçekleştiren yazar grand author title'ına layık bir konuma tekabul eder.

ukte vermek
    ukte doldurmak
    oylama fasilitesi
    duzenli beyân girisi
    tematiksel
    objektifsel
    gammazlik statusunu verimli kullanmak *
    ..
    .
    vs.
    #686265 (Eqin, 02.10.2006 12:06)
  2. yazarların sınıflarına göre belirlenmesi gereken yeteneklerdir.
    ayarci yazar
    tematik yazar
    geyik yazar
    siyasi yazar
    polemik yazar

mesela tematik yazarın tematik yetenek seviyesinin yüksek olması gerekirken, siyasi yazarın objektif olma yeteneğinin yüksek olması gerekmektedir.
    #686283 (karga, 02.10.2006 12:16)
  3. mey : göbek atar süper. ramazan dolayısı ile kapalı yalnız şu aralar tükkanı.
    #686286 (deep, 02.10.2006 12:17)
  4. deep : çok pis salsa yapar. hatta bir ara beraber çıkıyorduk. sonra tövbe etti göbek açık dansetmeye. dedim alın teri namus. dinlemedi.
    #686296 (mey, 02.10.2006 12:20)
  5. mesela ben havada uçan sineği tek parmağımla öldürebiliyorum. ama sivrisinek ise. diğer kara sinekler iki elle yakalanmıyor, şerefsizler.
    #1782885 (barış, 18.06.2007 00:22)
  6. http://www.youtube.com/watch?v=O55NMv9npSg +
    bu linkden hem müziğimi dinleyip arkaya koyduğum grafikdende photoshop kullanabildiğimi öğrenebilirsiniz. *
    #4130144 (leb demeden lebron james, 23.10.2008 23:06 ~ 25.10.2008 15:34)
  7. hiçbir yeteneği yoktur. (bkz: summoning)
    bunu başarmak da bir yerde yetenektir heralde.
    #4130156 (summoning, 23.10.2008 23:09)
  8. müzik dinlerken tek eliyle çatalın üstünde tabak çevirip aynı anda entry girmek ve kardeşiyle sohbet etmek . Bu esnada da telefonla konuşmak ve çekirdek yiyerek kola içebilmek.
    #4130185 (meydanbenim, 23.10.2008 23:14)
  9. (bkz: oylama)
    #4130278 (ben sizofren degiliz, 23.10.2008 23:32)
  10. yazarların yetenekleri yazarın hayalleri ile sınırlıdır . bakarsın yel değirmeni ile savaşır . bakarsın keloğlan olsa dahi çarşıya tuz almaya çıktığında kralın kızı ile çıka gelir . belli olmaz belli etmez ama iyi belletir bellenmesini istediğini . bilinmesini istediğini zehrinize kan gibi ağır ağır karıştırır. kaliteye bağlıdır . vesselam .
    #4130465 (gemileriyakanadam, 24.10.2008 00:04 ~ 00:05)
  11. yeteneklerinin farkında olmamaları. * *
    #4130599 (desmodus rotundus, 24.10.2008 00:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin yetenekleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin yetenekleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin yetenekleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin yetenekleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» edip buran spor salonu » darbukator baryam » kara kara » born in a morning hall » kediler neden balik sever » moderatorlugun kaldirilmasi » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » konfederasyonlar kupasi » sirine » magic mushroom yiyen mario » pekos patos si » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » para ve mutluluk » let s pogo » fenerbahce yi genelde kizlarin tutmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kafam girsin » meri » ruhlarimizi kirlettik » atlas » saadet partisi » zeval vermemek » love lockdown » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » orhan savasci » sicmak » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » buyumek » sferometre » fikralarla turkiye » tiki » yurekte golge birakanlar » dibinden sokmek » sicagi sicagina » sanliurfa da doktorun dayak yemesi » pkk yi acikca destekleyip inkar etmek