yazarlarin ustalik eserleri 

kapat
  1. * benim 'favori on'um: *

(bkz: yol/#3303765)

(bkz: beni neden seviyorsun/#3086136)

(bkz: bardagin dolu tarafi/#3190009)

(bkz: birakip gidersen/#3332655)

(bkz: orgazmdan daha zevkli anlar/#3175142)

(bkz: baba/#3036121)

(bkz: ben bu yaziyi sana yazdim/#3091483)

(bkz: hayat/#3074031)

(bkz: gecmis olsun/#2857073)

(bkz: uzuntu/#3312751)

edit: baktım ki; bunların hiç birisi en begenilen entryleri istatistiğime girememiş. iyi ki de öyle olmuş.
    #3352075 (chaotic good, 03.05.2008 16:44 ~ 20.05.2008 01:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin ustalik eserleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin ustalik eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin ustalik eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin ustalik eserleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» congrafuckinlations » helva » yikilsin camiler acilsin akm ler » yoldaslar » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » termodinamik » zap suyu siiri » yarak yelleri » mozole mirach » zoruna giden entrye eksi veren yazar » turkiye turk » puslu kitalar atlasi » love lockdown » adiyo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » vajina lakaplari » cengiz aytmatov » templar » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » drama koprusu » vicissitudes » du bakali n olcek » maslaktan 4 levente gelme rekoru » fifa world cup 2006 » petrol » pendikspor » fuat kozluklu » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » lowepro » opera vs firefox » sonsuza kadar sevmek » lise yillari » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » sevk zinciri