yazarlarin taze moderatorlerden cektikleri 

kapat
  1. uludağ sözlük te asla yaşanmayan dürümdür. pis ve kötü sözlüklerde karşılaşılmıştır.

taze moderatör çok hızlı bir şekilde sözlük e balans ayarı yapmaya dalar. tabidir ki, her entry için yeterli zamanı ayıramaz. bazılarının başlıkla bağlantısını kuramaz. ya da benzer durumlar yaşanır. yazar da bunu anlatmak için uğraşır durur. neyse sözlük için çok vakit ayıracaklarını varsayarak susulur.
    ben degilde bir arkadas
    #1925089 (pilotmont, 13.07.2007 11:42 ~ 11:45)
  2. (bkz: #1925099)
    #1925234 (nonserviam, 13.07.2007 12:07)
  3. zaman zaman katlanılmak zorunda olunan dürüm.*
    #1948166 (pilotmont, 16.07.2007 21:10)
  4. sinirlerimi tepeme çıkaran çekimlerdir. formatı bilmezler öğrenene kadar 50-60 entry kurban edilir. başlığın 390.001. entrysinde tanım isterler falan. *
    #4088657 (pilotmont, 14.10.2008 21:05)
  5. (bkz: en azimli moderator istatistiginde ilk 6 ya girmek)
    #4088666 (the richest man in bayburt, 14.10.2008 21:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin taze moderatorlerden cektikleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin taze moderatorlerden cektikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin taze moderatorlerden cektikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin taze moderatorlerden cektikleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mikrodalga firin » felon » mevlana sekeri » huseyin mumtaz » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » luis aragones » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » saf aklin elestirisi » kendine iyi bak » isildur » cepte siyanurle dolasmak » alptekir pisisoy a sordunuz da mi » quantum of solace » zall dan ozel mesaj almak » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » the night dances » ozan » tematik mode » left 4 dead » dar vakitlerde genis zamanlar » ederleziavela » fabala » tadelle » sevgili » alain de botton » peri tozu » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » dap space center » lezce com » mutlulugun anahtari » pkk yi acikca destekleyip inkar etmek » korkularla yasamak » ben senin bildigin kizlardan degilim » sazan avi icin kullanilabilecek basliklar