yazarlarin sozluge baglanma sebepleri 

kapat
  1. çoğunuzun şu an neden burada olduğunu özetleyecek sebeplerdir.
    fakir olabilirsiniz mesela. size sunulmayan seçeneği kendiniz oda koşullarında yaratmaya çalışıyorsunuz. baştan kaybettiniz çünkü size seçme şansı tanımamışlardı. hayat zor, zengin doğmak isterdim falan filan..tamam kesin zırlamayı da dinleyin. sefaletin sözlük karşılığı bir hayat yaşıyorken kendi kırmızı hapınızı yaratıp yaratıp başka dünyalara başka kimliklerle akıyorsunuz ve artık bir bağımlıdan farkınız kalmadı. gelmeden yapamazsınız siz!

bir misyonunuz olabilir. bu ortalama bir sözlük kullanıcısı için düşük bir olasılık ama yine de ulvi bir amaca hizmet etmek amaçlı buraya vakit ayıranlarınız da var, biliyorum. bir çeşit gönüllü kamu hizmeti diyebiliriz buna.

yine bazılarınız kudretli, elit bir yazara hayranlığından burada olmak istiyor. onun yazdıklarını gördükçe heyecanlanan bir kitle var burada. monitöre yapışıp , elleri titreyerek okuyan bu ezik kitlenin de sözlüğe bağlanmasının altında emsalsiz bir asaleti kelimelere en kudretli biçimde nakşeden yazara duyulan hayranlık yatıyor. o olmadan da yapamazsınız siz!
    #3842294 (umbertobaggio, 20.08.2008 01:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin sozluge baglanma sebepleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin sozluge baglanma sebepleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin sozluge baglanma sebepleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin sozluge baglanma sebepleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» devrim erden » bettyboo » hicbiryer » aleko bacanos » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » wecanfootball com » ali bardakoglu » self sufficient » oss de kutucuk doldurma gerilimi » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » darbe pesinde kosan bir nesil 68 kusagi » yedi kisi birlesip yedi gol atmak » neanderthal » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » gitmek mi zor kalmak mi zor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » post office » bir boka benzemeyen minimal siir » futbol asla futbol degildir » sacit kayasu » emre aydin » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » sacma batil inanclar » aglama hissi uyandiran sozler » ilk once sen kapat telefonunu » kafama sikar giderim » ahmet kaya » internal combustion engines » the stones » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » kizilsonya » telengitler » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » outlet cenneti » uludag sozluk » baban ne is yapiyor