yazarlarin pesimist dusuncelere gark olmasi 

kapat
  1. son zamanlarda sıklıkla tespit edilen ve sol frame'de görülen başlıklardan anlaşılacağı üzere sözlük yazarlarının pesimist* bir tutum içinde olmaları halidir. direkt bireylere/yazarlara değilde genel anlamda ifade bulan bir umutsuzluk, hoşnutsuzluk ve pesimizm dalgası mevcuttur. kısmen anlamak mümkün ama her konuda bu kadar karamsar olmak yada birilerine çeki düzen vermeye çalışmak ayrı bir hengamedir kanaatindeyim.
    mutlaka yazarlar olarak bizimde bazı katkılarımız olmalı ama zaman herşeyin ilacı olacaktır ve bu konuda sanıyorum moderasyon gerekeni devreye sokacaktır. mutlu olun, sözlükle yaşarken keyif almasını bilin diyorum. herşeyi kafaya takmak uzun vadede sıkıntılar getirir. **
    #2092851 (galapagoslu iguana, 08.08.2007 14:41 ~ 14:45)
  2. ilgilenilip optimistleştirmek gereken yazarların durumudur.
    #2092901 (bohembebek, 08.08.2007 14:48)
  3. (bkz: gark falan olmak)*
    #2092914 (laxx, 08.08.2007 14:51 ~ 15:03)
  4. (bkz: durun durun bir şey diyecek)
    #2092954 (fobia, 08.08.2007 14:59)
  5. (bkz: bele bessimistem ne bilim)
    #2193262 (ELeCTrO, 24.08.2007 22:46)
  6. (bkz: sürekli olumsuz konuşan insan)
    #2193279 (glgzli, 24.08.2007 22:49)
  7. yazarlarin sagopa kajmer dinlemesi ile giderek artacak durum.
    #2193282 (psikopat yazar, 24.08.2007 22:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin pesimist dusuncelere gark olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin pesimist dusuncelere gark olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin pesimist dusuncelere gark olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin pesimist dusuncelere gark olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fan fatality » webcam acan kizin cirkin cikmasi » stewie griffin » sipsi » hizli kosan atin boku seyrek duser » binbasi ernesto olmedi daha » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » nominal gsmh » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » onur unlu » terorizm » kotermek » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » cuzdanda gerekenler » gormedigi adamin dogum gununu kutlayan insanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ispanya kral kupasi » barbun » haber basliklarini entry giren yazar bozmasi » salih iki cay kap gel » aldatan insan » takim tutmayan erkek » bir acayip sevda dustu serime » hazreti muhammed » son killanma tarihi » lost » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » delikanlimuhendis » istanbul » quantum of solace » aforizma » mahcur » i need some water » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » carsaf carsaf