yazarlarin msn adresi paylasimi 

kapat
  1. asosyal yazarların yalnızlıklarına son vermek için uygulayacakları yöntemdir. evet salakçadır.

düzenleme: paylaşımın bu sayfada olmasını kastettim.
    #1087940 (hyperion, 01.01.2007 01:24 ~ 01:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin msn adresi paylasimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin msn adresi paylasimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin msn adresi paylasimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin msn adresi paylasimi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » yaran ruyalar » kanks n aber ya » vize » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » let s pogo » bond » hic oy vermeyen yazar » ikea » tipta uzmanlik sinavi » vucut gelistirme » facebook » matias emilio delgado » arude50 » yasak merve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » karneyi aldigin gun gorusecegiz seninle » crossing the water » akasya asliturkmen » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » sol frame » can yucel » uc kirmaya baslayan rotring kalem » salih iki cay kap gel » kulluk » edge » yaran basliklar » lorelei » hayatu s sahabe » felon » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » suicide redemption » krizin konik gecmesi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » maenad