yazarlarin korkak olmasi 

kapat
  1. uludağ sözlükte yaşanan durumdur. yazarlar sadece eksilemekte sorunlarını özel mesaj atarak dile getirmemektedir. tamam eksi oy verilebilir lakin eksi oy verdiğin yazara bir özel mesaj atarak niye beğenmediğini dile getirebilirsin. bunda korkulacak birşey yoktur. kimse insan yememektedir.
    #4081630 (Acz ve fakr, 13.10.2008 00:07)
  2. Birilerine niye eksi oy verdiğini yazmak yerine, yeni başlıklar açan, yeni entryler giren, sözlüğün aslında tartışma ortamı olmadığını çok iyi bilen yazarın, korkak sanılması durumudur.
    #4081698 (strategy, 13.10.2008 00:33)
  3. çaylak olan yazarların belli bir entry girmesinden sonra hala yazar rütbesine ulaşamadıklarında kendilerinde oluşan duygu durumu.
    #4081730 (senkronkaymasi, 13.10.2008 00:43)
  4. normal türkiye sartlarında yetisen her genc birey gibi yeni girdigi ortamda ne yapacagını bilememenin getirdi korku.
    #4084056 (estt, 13.10.2008 17:10)
  5. eksi butonunun varlığının farkında olmaktan dolayı korkak olarak anılan yazardır. ben istemem ki bir yazar bana eksi vermek yerine mesaj atsın. çünkü beğenmek zorunda değil. ve ben o entry'i düşüncem o olduğu için yazdım birileri beğensin diye değil.
    #4084074 (sheyytan, 13.10.2008 17:13)
  6. korkakliktan ziyade pratiklik ile ilgili durumdur. misal ben o kadar cok eksi yiyorum ki hepsi ozel mesaj atsa, hepsine laf yetistirmeye calissam evin yolunu bulamam. hadi arti verenler mesaj atsa problem degil, ayda bir kac mesaj pek zorlamaz sanirim.*

(bkz: cok tirsiyorum lan sozluk)
    #4084084 (oneydilan, 13.10.2008 17:14 ~ 17:17)
  7. (bkz: korkma alti üstü toprak olacaksin)
    #4084093 (mulayim, 13.10.2008 17:15)
  8. ölüm nereden gelirse gelsin, hoş geldin sefa geldin. ölümden öteye köy mü var ulan? diyen bir yazar için korkulacak bir şey yoktur.

deniz gezmiş idam sehpasındayken oradakilere şunu demiştir;
    -beni mi öldüreceksiniz?
    oradaki topluluk hep birlikte evet demiştir ve deniz gezmiş son derece anlamlı bir söz olarak şunu söylemiştir; benim kellemi bulunda öldürün o zaman. o düşünceler denizle birlikte toprak ölmedi, özgürlük düşüncesi hiç bir zaman yok olmadı bir deniz gider bin denizler gelir. *
    #4084102 (vicortus, 13.10.2008 17:17 ~ 17:19)
  9. şimdi efenim yazarların bir takım hakları var; oy vermek gibi, mesaj atmak gibi, entry yazmak gibi... eksi veren mesaj atmalıdır, sebebini söylemelidir gibi bir kural var mı? yok. her kötü entry yazanla muhattab olmak, entrysini neden beğenmediğimi açıklamak ya da kendi çapımda yazarlığı öğretmeye çalışmak gibi bir mecburiyetim var mı? yok. ben eksi oyumu veririm, değerlendirip anlamak isteyen döner entrysini okur, hata görürse düzeltir ya da "çokta tın" der dikkate bile almaz. işin bu kısmı beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor. mesaj atacaksam niye eksi veriyorum, eksi vereceksem niye mesaj atıyorum? burda kim daha cesur oyunu da oynamadığımıza göre yanlış tespittir.(kime göre olacak bana göre)
    #4084130 (trink, 13.10.2008 17:24 ~ 17:25)
  10. (bkz: seovi hangi birinize mesaj atsın)
    #4084159 (trablus, 13.10.2008 17:31)
  11. eksi oy verip de neden verdigini söylememek bir yana insanların hoşlarına gittigi entrylerin yazarlarına dahi olumlu yönde mesajlar atamaması eksi oy alırım düşüncesiyle bir çok konuda düşüncesibi belirtememesi durumudur.
    #4084166 (meydanbenim, 13.10.2008 17:32)
  12. (bkz: acayip korkak birisiyim)
    #4084213 (suicidal imbecile, 13.10.2008 17:42)
  13. (bkz: magandalik ırsi mi, gacılar bizden tırsi mi)
    #4084218 (galapagoslu iguana, 13.10.2008 17:43)
  14. fikirlerini tartışmak istemeyip, sadece yazmak isteyen yazarlardır.
    tartışmaktan hoşlanmamak, uğraşmak istememek yada uzatmak istememek neden olabilir eksi oy verdiği kişiye özel mesaj atmaması.
    evet insan kimin eksi ya da kimin artı verdiğini ve nedenini bilmek istiyor ama bu da kişiye kalmış bi şey.
    tartışıcağı adamın nasıl biri olduğunu bilmemesi, seviyeli bir tartışmayı götürebilecek biri mi diye düşünmesi, özel mesaj atmamasına nedendir diye düşünüyorum.
    #4084245 (şubat, 13.10.2008 17:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin korkak olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin korkak olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin korkak olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin korkak olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yavuzturk mahallesi » floccinaucinihilipilification » pan am » cengiz aytmatov » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » mahler senfoni no 1 » klavye tamircisi » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » kadin erkek esitligi » capkin » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » sinav sorularina verilen anlik tepkiler » oss de kutucuk doldurma gerilimi » mortingen strasse » kevin corchiani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » alone with everybody » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakir maci » bunalimdayken entry girmek » muhtemel kitap isimleri » karolina kurkova » tuzlucayir » tematik mode acikken acilmis basliklar » zall online » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » oped » joe purdy » yaran yanlis okumalar » opel insignia » there s something about mary » internal combustion engines » sadece turkiye de gorulen olaylar » bir an icin kimsenin entry girmemesi » sol frame ye kurt lu baslik acmak » vurdumduymazca osuradurmak » i am sasha fierce