yazarlarin kisisel sayfalari 

kapat
  1. bu başlık değişik şekilde açılmıştır belki, ama bugün gerçekleşmiş bir olaydır bu. keşke kimlerin oy verdiğini de görebilsek dedirtmiştir... bakalım ne gibi işlevler eklenecek, şimdilik "ben" butonu gibi duruyor.
    #1435172 (kIran kIrana, 21.03.2007 02:30)
  2. (bkz: sozluk yazarlarinin uludag sozluk sayfalari)
    #1435174 (3742372836, 21.03.2007 02:32)
  3. (bkz: sözlükçülerin blog adresleri)*
    #1435186 (deli bozgun dolu dizgin, 21.03.2007 02:40 ~ 02:41)

© 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin kisisel sayfalari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazarlarin kisisel sayfalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin kisisel sayfalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anti aq kufurbaz hareketi » kulodu tek bacaktan cikarip baldira dolamak » selcuk dereli » altin kural duzeyi » aslinda herkesin mutsuz olmasi » bi gun de farkli bi konu gorelim » soguk kuvet » amerika birlesik devletleri » tabani civili kramponla civciv ezmek » engin atsur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games