yazarlarin kisisel iletilerinin meali 

/ 5
kapat
  1. ceviz agaci: birazdan bütün yarınlar dün..
    meali: ili$meyin laayn.
    #1111617 (ceviz agaci, 05.01.2007 21:15)
  2. mini mini bir nick konmustu - tux says: "i am fat but at least i am not a window"

meali: (bkz: linux varken windows kullanmak)
    (bkz: linus torvalds)
    (bkz: ubuntu)
    (bkz: open source)
    #1147394 (mini mini bir nick konmustu, 13.01.2007 19:19)
  3. malena--malena,damağımda ki küçük çizik dokunmasam acımicak ama dokunmadan duramıyorum.

meali 1:canım acıyor,neden acıdığını da biliyorum,acıtıcak şeyle oynuyorum (bkz: ateşle oynamak)ve acıttığını bildiğim halde oynamaktan vazgeçemiyorum anlamında.

meali 2: damağım da küçük bir çizik var, dikkat et konuşurken,zaten canım acıyor bir de senle uğraşmayalım. *
    #1147426 (malena, 13.01.2007 19:29 ~ 19:46)
  4. rabbit - wasn't it worth to lose a year to be with you..?

meali : seninle olmak için bir yılımı kaybetmem gerekiyormuş, değmez miydi buna?

cevap: tabi ki değerdi..
    #1147755 (rabbit, 13.01.2007 20:51)
  5. -profesyonel deli, evet evet, geyik değil, harbi deliyim ben.-

meal gibin. budur.

edit: bunu eksileyen arkadaşı kınıyorum. deliysem kendime deliyim. sana ne lan.
    #1147767 (thedewil, 13.01.2007 20:53 ~ 21:01)
  6. deli.

yani;

deli.
    #1637527 (thedewil, 13.05.2007 01:38)
  7. dalgalandım da duruldum koştum ardından yoruldum helelöy.

meali: kafam güzel coşuyorum, ilişmeyin.
    #1637573 (yamukprensesvekedicuceler, 13.05.2007 01:46)
  8. ne bakıyosun * yazmıyorum lan bir şey...
    meali: ben iletimi bir şeyler yazmam seni ilgilendirmez kardeşim..okumanada gerek yok yani gibi..
    #1637604 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 13.05.2007 01:54)
  9. "Facito aliquid operis, ut semper te diabolus inveniat occupatum!"

yani

"Hep çalışın ki şeytan sizi hep meşgul bulsun!" anlamına gelir.
    #1637612 (alfred hickorkmaz, 13.05.2007 01:56)
  10. amoresperros: olmak istediğim yerdeyim. birkaç dakika verin bu adama konuşamaz dili tutuldu.

sagopa dinlerim, çokta severim. *

uykucusirin türk filmlerinin kötü karakteri

nick ileti uyumsuzulugu. nickime bakıp aaa şirin demeyin kötüyüm ben kötü nihahaha.

taharetmuslugu s a l l a b a ş ı a l m a a ş ı

ben memurum. *
    #2329568 (tatlı su levregi, 17.09.2007 01:18 ~ 01:19)
/ 5
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin kisisel iletilerinin meali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin kisisel iletilerinin meali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin kisisel iletilerinin meali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin kisisel iletilerinin meali. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kisisel ileti » is guc slogan » yazarlarin kisisel iletilerinin meali » yazarlarin en begendikleri uc entryleri » protagonist » superkurbi » futbol » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » toprak kokusu » teonanacatl » asiti kacmis kola » kanyon » yenilmedik ezildik » anti klise timi » erkek korkulari » prezantabl » turkiye petrol jeologlari dernegi » luciano figueroa » helva » salih iki cay kap gel » mirror » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » manuel pablo » fenerbahce yi genelde kizlarin tutmasi » bos bkz la ayar vermeye calismak » yasak kadin » 30 kasim 2008