yazarlarin keske bunun icin sevseydimleri 

kapat
  1. cemal süreya nın sonu "keşke yalnız bunun için sevseydim seni" şeklinde biten 20 adet şiirinden etkilenerek, sözlük yazarların kendi keşkelerine uyarlanışıdır. zeki kayahan coşkun'un da etkisi olmuştur. zira fikri onun kitabın da görmüşümdür.

örnek olarak;

keşke yalnız gece yarısı annemden gizlice yemek yeme senfoninde bir tek beni kimsenin haberi olmadan uyandırıp "hadi makarna yaptım gel" dediğin için sevseydim seni. *
    #1396197 (jassmiana, 10.03.2007 15:03 ~ 15:04)
  2. keşke senin beni sevebilme ihtimalini sevebilseydim.**
    #1396305 (esprimakinasi, 10.03.2007 15:36)
  3. keşke yalnız hep uzakta da olsam 3 yıl, 5 yıl aradan sonra unutmayan ve beni arayan kişi hep sen olduğun için sevseydim seni. *
    #1396328 (jassmiana, 10.03.2007 15:43)
  4. keşke sadece çok ısrarcı olduğun için bile sevebilseydim seni.**
    #1396334 (esprimakinasi, 10.03.2007 15:44)
  5. elimde sadece birlikte bir fotoğrafımız kaldı
    keşke sadece bunun için sevseydim seni.
    #1396472 (freedean, 10.03.2007 16:33)
  6. sadece kalıpların dışına çıkabildiğin için sevebilseydim seni.*
    #1396481 (esprimakinasi, 10.03.2007 16:35)
  7. yaratandan ötürü sevebilseydik yaratılanları.
    #1396487 (akif57, 10.03.2007 16:37)
  8. bir düş kondu 'body' parmağıma...keşke yalnız bunun için sevseydim seni...
    #1396492 (nickless cage, 10.03.2007 16:38)
  9. (bkz: sözlüğün ebesi)
    (gidiniz:a href http //www forumtr com target blank rel nofollow http //www forumtr com/a)
    #1396561 (Stormbringer, 10.03.2007 17:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin keske bunun icin sevseydimleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin keske bunun icin sevseydimleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin keske bunun icin sevseydimleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin keske bunun icin sevseydimleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» les » klavye tamircisi » terorizm » unlulerin kisisel iletileri » cek git bebegim » egitim fakultesi » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » dying in your arms » gogus buyutme hapi » kanyon » cincin » akp lilerin atin cinsel organini koparmasi » become a legend » yapilmis en aptalca dalginlik » tipta uzmanlik sinavi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » opel insignia » baban ne is yapiyor » deli bozgun dolu dizgin » zeitgeist addendum » ahmet hakan coskun » selpak saticiligi » kanks n aber ya » son kullanma tarihi » onur unlu » ataturk yalniz miydi » varaka » legrad » gerizekali sevgilim » acmaza dusmek » korkak ruh » the disquieting muses » uc kirmaya baslayan rotring kalem » kate bosworth » ederleziavela » maada