yazarlarin kendilerine serzenisleri 


kapat
  1. kendi kendilerine söyleyecek bir çift lafı olan fakat bunu haykıracak platform bulamamış yazarın, kendisine söylemek istediği sözler, vermek istediği mesajlardır.
    #3100549 (sanirim osurdum, 06.03.2008 09:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin kendilerine serzenisleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin kendilerine serzenisleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin kendilerine serzenisleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin kendilerine serzenisleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ilk cinsel deneyim » pkkya siir » bell cadisi » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » ask bocugum » pasdaran » stt » google » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » haydi ne duruyorsun » ornek vatandas » sanliurfa da doktorun dayak yemesi » alternatif vodafone reklam replikleri » kabizlik » cambaz ipte balik dipte olsa gerek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yapilmis en aptalca dalginlik » guzelavrat otu » ayse tuter » son killanma tarihi » josef stalin » saat basina kadar istiraat et » mezun olunca ne olacaksin » sevil » yazarlarin aslinda demek istedikleri » kurtlerin turklerden hizli uremesi » kovga » sosyalizm ve savas » lorelei » yaziklar olsun » sol frame e mode istekleri » dogan gorunumlu mercedes » osmanli nin isgalci bir devlet olmasi » hypnogaja » the night dances » mirror