yazarlarin kendi reklamini yapmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insanin kendi reklamini yapmasi
  2. kendi reklamini kendi yapan yazar
  3. papa nin turkiye nin reklamini yapmasi
  4. m ali agca nin turkiye nin reklamini yapmasi
  5. kendi basliginin reklamini yapmak
  6. sozlugun kendi reklamini almasi
  7. kendi sitesinin reklamini yapan yazar
  8. sarki sozlerine kendi reklamini koyan site
  9. yazarlarin bile futbol kavgasi yapmasi
  10. birinci nesil yazarlarin sirtaki yapmasi

© 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin kendi reklamini yapmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin kendi reklamini yapmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin kendi reklamini yapmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatar » aerius nasonex kloroben uclusu » safak sezer » i m so lonesome i could cry » cetvelle penisin boyunu olcmek » genelevde hersey dahil uygulamasi » perde ani » taipan » czech national basketball league » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » yaran msn nickleri » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » fug » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cemsbg » favori uludag sozluk yazarlariniz » central bohemian region » emniyet kemeri » borsa dusunce uzulen yurdum insani » ummet celik » tesco » universite sonrasi ilk is deneyimi » 1 » ask » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » atm den makbuz isteyen anarsist genc » knife » muz orta » sozlukteki bolucu patlamasi