yazarlarin hisse yorumlari 

kapat
  1. sözlük te borsa ile ilgilenen tonlarca yazar olmasından dolayı, tavsiye niteliği olmadan yapılacak yorumlardır.
    #1613836 (pilotmont, 06.05.2007 14:34)
  2. borsa parası olan adamın işidir. uzaktan yakından bir ilgim olamamıştır bu güne kadar. borsa düşerse kriz çıkıyor, çıkarsa döviz düşüyor. borsacılar çok janti abiler-ablalar. temiz, pak giyimli her daim. televizyonda borsa yorumu yapanlarda da dikkatimi çeken bir konu var; sabahki yorumda temiz canlı ak pak şahıs, akşamki yorumda gözler kızarmış, kravat yamulmuş filan oluyor. bir de televizyondan gördüğüm kadarıyla, istanbul borsasının dekorasyonu hiç hoş değil.

son olarak, borsa deyince akla eskişehir genelevi geliyordu, borsa durağında otobüsten inenlere kötü gözle bakılıyordu. ama artık taşındı.

yardımcı olabildimse ne mutlu bana...
    #1613873 (nikim yok benim, 06.05.2007 14:50)
  3. yapamadığım yorumdur. hisse misse anlamam, gazetede gördüğümde de sayfayı değiştiririm. hayır işletme okuyorum ve hayatın paradan ibaret olduğunu anladım ben. yine de borsa olsun, hisse olsun, iniş-çıkış olsun ağzımı açamıyorum. mutsuzum.
    #1613877 (dom dom bullet, 06.05.2007 14:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin hisse yorumlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin hisse yorumlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin hisse yorumlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin hisse yorumlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un tuttugu takim » karma sergi » josef stalin » uludag sozluk » baba ile diyaloglar » cakma chp liler » let s pogo » devrimci milliyetcilik » acele etme » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » ben » zall ile girilen ilginc diyaloglar » the thin people » kara carsafli chp liler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » vajina lakaplari » blacky » yaz buz » post office » nikola tesla » motherload » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » hayattaki en guzel anlar » fenerbahce vs galatasaray » ust kimlik » pinhani » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » nersoy asfer » franky four fingers » mahfaza » ayabakan » beyoglu asigi » huseyin uzmez » varaka » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu