yazarlarin eti tutkusu 

kapat
  1. yazarların yediği eti tutkudur.
    #1051800 (t square, 24.12.2006 23:49)
  2. bir de eti topkek vardır, 40 adımda bitirme testi yaparken pek ihtiyacınız olur fakat kesinlikle deneme yapmamanız önerilir.*
    #1051819 (no promise, 24.12.2006 23:51)
  3. Çünkü en iyisi eti'dir...
    #1051863 (barutyiyici, 24.12.2006 23:58)
  4. eniştem orda müdür, ondandır.*
    #3913559 (batuhanyedek, 04.09.2008 04:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin eti tutkusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin eti tutkusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin eti tutkusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin eti tutkusu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ar damari catlamak » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » delikanlimuhendis » in the end » limewire pro » digital fotograf makinasi samimiyetsizligi » yuruyen elektronik esyalar » kale grubu » a nightmare on elm street » forward mail » tulips » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » yerli erotik dizi ismi onerileri » fm 2009 deki yetenekler » cicek lokantasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » bak cocugun burnu kanamis » zoruna giden entrye eksi veren yazar » ben » cavlagi cekmek » fatih terim vs jose mourinho » kisladankampuse » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » kendini guzel sanan sisman kiz » athletic bilbao » adnan aybaba fan club » matrixxx reloaded » politeknik » katilusak com » hic oy vermeyen yazar » siyah percemlerin gonca yuzlerin » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » ennui » tematik entry » magic mushroom yiyen mario » marmara universitesi guzel sanatlar fakultesi