yazarlarin desti izdivacta karsilasmasi 

kapat
  1. Sözlük yazarlarının asosyal olmasından kaynaklanan evde kalma olayını, desti izdivaç programında sona erdirmek istemesiyle gerçekleşen eylem.
    Şimdilerde sözlükten karı bulma isteği artmıştır. Sözlükten beklenen mucizenin gerçekleşmemesi halinde yazarlarımızın desti izdivaça sığınması ve karşılaşmalarıdır.*
    (bkz: sözlük bana karı bul lan Allahsız)
    (bkz: sozlugun yazarlara kari bulmadaki basarisizligi)
    (bkz: Allah seoviyle karşılaştırmasın)
    (bkz: nereye gitsem gelcek o p.venk)
    (SheboistEsin, 08.05.2008 02:14 ~ 02:23)
  2. sozlugun kanayan yarasi olan "copcatan aplikeysinsi" eksikligi sonucu, magdur yazarlarimizin itildikleri yolda birbirlerine rastlamalaridir.

(bkz: sozluk yuvami yap lan allahsiz)
    (oneydilan, 08.05.2008 02:17)
  3. - ablacım ben sözlük yazarıyım. benim daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı. kısmetse biriyle evlenmek istiyorum.
    sunucu: olur ablacım sana buluruz hemen birini açalım kapıyı bakalım kim geldi
    + meraba
    sunucu: nasıl beğendin mi kız?
    - ananı seri eksi oy veren ibne lan bu
    + pardon sunucu abla ben koca arıyordum kendime
    sunucu: tam s.çtık desene.
    (TTTDDD, 08.05.2008 02:19)
  4. (bkz: evlilik kurumu)
    (arabam var, 08.05.2008 02:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» turk dizilerindeki flashbackler » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » nactk » madde » sevgilinin annesinin olmesi » ardahan » arkadan gorulen kiz icin yapilan guzellik tahmini » stiletto » zaman » sekiz sikli sinav » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » enderun sevgiler » geceyedir kusmelerim » edward norton un imana gelmesi » prof dr ferhad nasibov » insan mal olmasin » efes beer fest » kuskus » uskudar ticaret meslek lisesi » lig bitince kendini boslukta hissetmek » uc buyuk yok tek buyuk var » universiteye olan ozlem » server durumu » izmir in tarihi eserleri » pkk » a punk tribute to metallica » salca » meismak » gonna fly now a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa