yazarlarin daniskasi 

kapat
  1. sözlükte bir yerlerde olan yazardır. her şubatın 30'unda boğazdan yüzerek rusya mısır seferleri* yaptığı söylenir.
    #3889781 (venividivici, 29.08.2008 23:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin daniskasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin daniskasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin daniskasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin daniskasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» internet sizin enerji ve gucunuzu aliyor » bond » zaman » kara kara » aci soguk » turk kizlari » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » turker alkan » baykal hocafendi » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » cicek acan kaktus » cisimlerin dayanimi » ayni gece hem saw hem de hanibal izlemek » adnan aybaba fan club » atma kalbim artik olumu ozledim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » diego armando maradona » sacma batil inanclar » sise » suat atesdagli » gunes enerjisiyle calisan hesap makinasi » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » zeki demirkabiz » kadinlari itici yapan detaylar » para ve mutluluk » sinav sorularina verilen anlik tepkiler » dr cureklibatur ve bay arkin » barbun » mehmet ali birand » cut » dar vakitlerde genis zamanlar » coca cola nin bir tutku haline donusmesi » hidrolik ve pnomatik » pamuk prenses 2 » metriks » toptanci