yazarlarin da sifati olsun kampanyasi 

kapat
  1. yeni moderatorlerimizin hukukcu diye digerlerinden ayrilip kendilerine ait sifatlari olmasindan sonra, yazarlarin baslatmasi gereken kampanya.

misal cok iyi yazar oldugu konusunda hemfikir olunan kisilere ucuncu nesil klavyeyi aglatan yazar diyelim

sadece anket baslatanlara ikinci nesil anketor yazar diyelim

sosyal tespitciler dorduncu nesil sosyal tespitcimsi olsun.

"bu ne bicim hak, adalet, hukuk" diye hukuk kurulu'na cemkiriyoruz ailecenek.

self ayar: (bkz: ota boka kampanya acmak)

multi onemli not: ironidir. anlayana.
    #2628185 (KoPuSh, 25.11.2007 15:16 ~ 15:47)
  2. --spoiler--
    -sıçmak da yasak mı?
    +değil.
    -yat o zaman da sıfatına sıçam.
    --spoiler--
    *

(bkz: ironiden anlamayan nesle aşina değiliz)

silikten sonra gelen edit: çağrışımdan dolayı spoiler sayın modlar.
    #2628224 (isi degistirgeci, 25.11.2007 15:31 ~ 16:16)
  3. (bkz: ikinci nesil kıskanç yazar)
    #2628245 (sohodo, 25.11.2007 15:41)
  4. silikler için geliyor:

"2. nesil sıfatsız"
    #2628247 (kutupsal form, 25.11.2007 15:42)
  5. türkiye cumhuriyet devleti'nin resmî kurumlarından mühendis ünvanını aldığım için "4. nesil mühendis yazar" olarak anılmak isteyerek desteklenen kampanyadır.

dersen ki sen çalışanı değilsin sözlüğün, bende " emekçiyim ben,üstelik gönüllü çalışıyorum " derim.

yanlız şu bir gerçek. herkes böyle ünvanıyla anılırsa forumlardaki gibi, er, onbaşı, çavuş gibi sıfatlara ihtiyaç olacak. vazgeçtim ben. katılmıyorum kampanyaya.
    #2628260 (uykucusirin, 25.11.2007 15:46)
  6. (bkz: karma)
    #2628299 (spaltula, 25.11.2007 16:01)
  7. sonuna kadar desteklediğim kampanya. misal, nikim yok benim: dördüncü nesil reklamcı yazar. ne yapar bu adam? sözlüğü tanıtma çalışmaları yapar. icabında koca göbeğine ulusozlükcüyüm yazıp diyar diyar dolaşır, sözlüğün reklamını yapar. sonuç olarak, ayrıcalık istiyorum lan!
    #2628362 (nikim yok benim, 25.11.2007 16:20)
  8. (bkz: besinci nesil sidikli yazar)

neden olmasin?!
    #2629159 (KoPuSh, 25.11.2007 20:16)
  9. (bkz: dördüncü nesil muslukçu yazar)
    #2629170 (endirekt serbest vurus, 25.11.2007 20:17)
  10. (bkz: birinci nesil eksi oy veren ibne)
    #2629179 (ferbay, 25.11.2007 20:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin da sifati olsun kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin da sifati olsun kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin da sifati olsun kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin da sifati olsun kampanyasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bugun » yasam duslerdedir » kediler neden balik sever » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » car of the year » baban ne is yapiyor » dis ticaret acigi » cavlagi cekmek » yavuzturk mahallesi » ayarci namik » peoples temple » abdullah gul » dunyada en guzel bas kurt basidir » gupe gunduz » devrim erden » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » abberline » ermerkez » sonsuz nur » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » sozlukculerin blog adresleri » 2010 istanbul avrupa kultur baskenti » kurtlerin turklerden hizli uremesi » yansimalar » chp vs kara carsaf » cumhuriyet halkevleri » nika diyor baska birsey demiyor » king » elveda rumeli » elle tu l aimes » bence obama insanin kendine yakisani secmesidir » leonard cohen » politeknik » sikune ciden sikulur » cicek lokantasi » baykal hocafendi