yazarlarin birbirini yalamasi 

kapat
  1. her sözlükte olabilecek yazar dayanışmasıdır. şöyle ki ;
    (#1190520)
    #1190527 (kirmizi baslikli kiz, 22.01.2007 18:27)
  2. (bkz: yalak)
    #1190534 (no promise, 22.01.2007 18:28)
  3. (bkz: yalamak) *
    #1190536 (Genez, 22.01.2007 18:29)
  4. (bkz: öeh)
    #1190541 (witch, 22.01.2007 18:29)
  5. - senin hakkında entry girdim muzaffer.
    + gördüm beğendim artı oy bile verdim.
    - eee?
    + ne eesi?
    - girsene benim hakkımda entry.
    + hasktr unutmuşum hemen gireyim.*
    #1190547 (larker, 22.01.2007 18:31)
  6. (bkz: sözlükteki nick altı yalaşması)
    #1190568 (eşşağan ala gazuğu, 22.01.2007 18:37)
  7. (bkz: sus ve yalamaya devam et)
    #1190575 (no leaf clover, 22.01.2007 18:38)
  8. bir sözlük klasiğidir.

- asım abi yeni bir yazar gelmiş hadi yalayalım..

- olum yeter bu seferki hatun olsun lan, meşhur fıkrayı hatırlattı bana..

- hangi fıkra abi...

- hani temel grup seks e girmiş, ışıklar sönmüş 10 dakika sonra temel ayağa kalkmış. ışıkları yakmış ve demiş ki:

- arkadaşlar , lütfen biraz organize olalım, 10 dakikadır emdiğim iki meme, kötüme girenin haddi hesabı kalmadı...

- bizimki de o hesap oluyor. yalayalım yazarları da hep erkek yalıyoruz be abi...

- ???
    #3943964 (imhotep, 10.09.2008 14:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin birbirini yalamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin birbirini yalamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin birbirini yalamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin birbirini yalamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir kadin tarafindan sifirlanmak » tiki » sevil » sozluk sadece entry girmek degildir » ezan » garabet melegi » irak a gidenin pasaportuna kurdistan yazilmasi » osmanli devletini elestirilmez gormek » tematik mode acikken acilmis basliklar » sensiz olmaz » the night dances » john petrucci » darussafaka » liselinin okul bitince muduru dovucem geyigi » yemekteyiz nika » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » gossip girl » hesap ver » ben simdi n abicam » sozlerimi geri alamam » erkegin asik oldugunda yaptiklari » med cezir » universiade erzurum 2011 » nike mercurial rose » on bes kisiye saldirdim » hazreti muhammed » wecanfootball com » olum » manuel pablo » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » mclaren f1 » nedensiz ic sikintisi » facebookta gecirilen zaman » kafir kesen musluman kedi » real » petrol