yazarlarin bir sey sandigini sanan sozluk yazari 

kapat
  1. bu kişi genellikle ilgi çekmek için hayali bir seyleri bir sey sanan kişi üretir ve sanki varmışçasına o şeklide başlık açar ve gerekli ilgiyi görürmeyi uman sözlük yazarıdır.
    #2476967 (ankarakarakedisi, 16.10.2007 16:34)
  2. kendisini de bir süre sonra bir şey sanan yazar grubuna dahil ederek sözlüğü çekilmez hale getirir.
    #2476978 (justinank, 16.10.2007 16:36)
  3. diğer yazarlarla karşılıklı rezonansa girmiş yazardır.

a yazarı: sen bir şey sanıyorsun
    b yazarı: sen bir şey bildiğini sandığını sanıyorsun.
    a yazarı: sen bir şey sandığını bildiğini sandığını bildiğini sanıyorsun.
    a yazarı: sen bir şey sandığını bildiğini sandığını bildiğini sandığını bildiğini sanıyorsun.

...

oehhh...
    #2476980 (larker, 16.10.2007 16:37)
  4. tam olarak çözemedim ama, şerefsizin teki. işleri o kadar karışık kuruşuk ki, altından bir değil yirmi tane çapanoğlu çıkar valla.
    #2477022 (siyah inci yagmuru, 16.10.2007 16:48)
  5. (bkz: yazarların herşeyi birşey sanması)
    (bkz: herşeyi birşey sanmak)
    (bkz: anladığımı sanıyorum)
    #2477143 (KIZILMASKE, 16.10.2007 17:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin bir sey sandigini sanan sozluk yazari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin bir sey sandigini sanan sozluk yazari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin bir sey sandigini sanan sozluk yazari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin bir sey sandigini sanan sozluk yazari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hizli kosan atin boku seyrek duser » host baska kapiya » dogu kulturu » lezce com » kediler neden balik sever » ekonomik kriz » prettygirl17 » adalet ve kalkinma partisi » erkek korkulari » taraf » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » blues » ataturk sayesinde prim yapmak » zall ile girilen ilginc diyaloglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » yorum basliklarindaki kirilma noktalari » frikikte kalecinin onunde sortu indirmek » facebook taki bir milyon kisi olma hevesi » garabet melegi » icine atmak » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » kulluk » the couriers » deniz unel » hurriyete dogru » kutu denizanasi » andres guardado » kisladankampuse » loco roco 2 » sezercik kucuk torbaci » doggy style yaparken burnun algiladigi bok kokusu » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » baban ne is yapiyor » papagan