yazarlarin basligi ankete donusturmesi 

kapat
  1. başlığa tanım niteliğinde değil de, cevap şeklinde entry girilmesi sonucu oluşan durumdur.

örnek: (bkz: gaza getiren sarkilar) başlığına;

-"araba kullanırken dinlenirse zincirleme kazalara yol açabilecek şarkılardır." yazıldığında bu bir tanımdır. iki cümlenin sonu da "şarkılardır" şeklinde bitmektedir. başlık ve entry aynı şeyi anlatmaktadır. anket doldurulmamıştır çünkü cevap niteliğinde değildir. ama;

-bilimum şarkı adı yazılmışsa, başlık ankete dönüşür. çünkü başlık sanki size bir soru soruyormuş gibi cevap vermişsinizdir. tanımdan yoksun kalınmıştır.
    #783404 (r duh, 28.10.2006 14:01 ~ 14:08)
  2. yazarların o konu hakkında fikirlerini öğrenmek isteyip açılan bir başlığı (belki de başlığı açanın istediğini tam olarak anlatamamasından da kaynaklanmıştır) yanlış yorumlayıp doldurmalarıdır.
    (bkz: özgürlüğün sınırsız olmadığını unutanlar)*
    bu arada editi:benim amacım da bu başlığı ankete dönüştürmek değildir. *
    #3809350 (bi nick bulamadim kendime, 12.08.2008 21:35 ~ 21:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin basligi ankete donusturmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin basligi ankete donusturmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin basligi ankete donusturmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin basligi ankete donusturmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» anketler silinsin kampanyasi » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » ornek vatandas » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » kalorifer peteklerindeki hava » petrol » trt » delikanlimuhendis » kontorlu hat kullanan yazarlar » kendine iyi bak » platonik aski aldatmak » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » gitmek mi zor kalmak mi zor » elm » slasher » ales » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » osman gokcek » tadelle » internal combustion engines » korkularla yasamak » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » davutobasi koyu » bir boka benzemeyen minimal siir » ozlem » uyurken sutyen takmayan erkek » fabala » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » kelly pensi » alman » suicide redemption » post office » hoptek » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » shopping tv » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar