yazarlarin aslinda demek istemedikleri 

kapat
  1. hadi buyrun.

''demek istenene dair ahkam kesmek kolay. bir de denmeyenlerin, denilmeyenlerin, denemeyenlerin, sümme haşa kelamı edilmeyen noktaların irdelenmesi lazım'' mahiyetinde tartışmaya açık bir konum ve isteksizliği tema edinen platform, stüdyo, gizli çekim, sinan çetin, şey.

demek istemek kıvamı, ne kadar tartışmaya açıksa, ne kadar ahkam düşkünüyse, esas olan başlıkta bahsi geçen bu bölümü anlamak, boşlukları doldurmak belki de.

bu yönde döktürenleri de pistlerde görmek isteriz aparatı. düğmesi.
    #2280146 (hosaf, 07.09.2007 23:06)
  2. demek istedikleri dışındaki her şey. saymaya gerek yok.
    #2280167 (keserim ulan topunuzu, 07.09.2007 23:08)
  3. yazarların yanlış anlaşılmalara karşı açıklama yapma gereği duyduğu entrylerdir. örneğin;

entry: #2755159

yazar "ben çirkinim ama sözlükte kendimi böyle tatmin ediyorum." demek istememektedir. aksine bir de bu olasılık için allah korusun çekmektedir.
    #2755207 (karin, 27.12.2007 22:21)
  4. küfür yazılacağı sırada anlık düşünme ve içden gelen sesi dinleme sonuçu yazılamayan entryler.
    #2755284 (efe misin, 27.12.2007 22:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin aslinda demek istemedikleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin aslinda demek istemedikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin aslinda demek istemedikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin aslinda demek istemedikleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» san francisco » macit ayral » kral ubu » akp lilerin atin cinsel organini koparmasi » homo habilis » meshur turk yalanlari » marmara universitesi guzel sanatlar fakultesi » kara carsafin carsafa donusme sureci » kelly pensi » lady lazarus » yasak merve » seyh riza » mario jardel » seri eksi oy veren ibne » haber sitelerinde gizli bakiniz verilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » med cezir » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » uzak » dogu kulturu » sss yengen » tuzlucayir » nika diyor baska birsey demiyor » rock dinleyen apolitik genc » is as ekmek yok ama din var isinize geliyorsa » mahackala » beni aglatma » allah » kalorifer peteklerindeki hava » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » hayat » surudenayrilanidealistkuzu » and all things will end » gs tv » kemalizm dini » fox tv