yazarlarin android olmasindan suphelenmek 

kapat
  1. istatistiklere bakıldığında olası muhtemel diye düşünülen bir durumdur özellikle rekor kıranları yakın takibe alıp doğruluğuna bir bakmak gerekir
    #186721 (enterezan, 21.04.2006 09:45)
  2. gecenin dördünde istatistiklere bakan kişinin süpelenmesinin doğal olduğu durum
    #605527 (imitasyon, 04.09.2006 06:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin android olmasindan suphelenmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin android olmasindan suphelenmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin android olmasindan suphelenmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin android olmasindan suphelenmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» leyton orient » marpuc » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » chp vs kara carsaf » mitch mitchell » zeitgeist addendum » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » cesaretsiz sevgili » kamaturka » hayata dair ic burkan detaylar » ask bocugum » ayarci namik » can yucel » attribute » elektrojen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » adami zorla seovi eden basliklar » cut » daddy » dusman olmak icin firsat kollamak » gizli escinsel » hizli kosan atin boku seyrek duser » simdilik sadece bekleyecegiz » gogus buyutme hapi » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » sahaya inek girmesi » kotermek » huseyin altuntas » alevi » seattle supersonics » vicortus » aboov ne dedii » klavyenin gucu » ataturk un tuttugu takim » ayriligi beklemek » cadi kazani