yazarlarin adam oldurme sebepleri 

kapat
  1. yazarın cinnet geçirmesi sonucu ortaya çıkan vahşet dumurudur.
    entrysine yan gözle bakılması
    seri eksilenmesi
    entrysinin silinmesi
    çaylaklığa yükseltilmesi
    v.s
    #3082410 (kaytanbiyikliprens, 02.03.2008 03:18)
  2. insan karar verince, öldürmeye birini
    gerekçe bulur önce, ikna eder kendini

sezen aksu
    #3082414 (kIran kIrana, 02.03.2008 03:20)
  3. "Allah ve Rasûlüne karşı savaşan ve yeryüzünde fesat çıkarmaya çalışanların cezası, ancak öldürülmeleri veya asılmaları, yahut ayak ve ellerinin çaprazlama kesilmesi ya da yeryüzünde başka bir yere sürgün edilmeleridir. Bu dünyada onlar için bir zillettir. Âhirette ise, onlar için büyük bir azap vardır. Ancak kendilerini yakalamanızdan önce tevbe edenler olursa, bilin ki, Allah, "Gafûr'dur, Rahîmdir" çok bağışlayan ve çok merhamet edendir" (el-Mâide, 5/33, 34).

olabilir mesela.
    yazarın hikmetine bağlı...
    #3082427 (nickimden asagi monsingiladbah, 02.03.2008 03:29)
  4. --spoiler--
    yan gözle baktı bana, şiişt dedim, o da hösst dedi, çektim vurdum, pişman değilim, bir daha olsa yine yaparım
    --spoiler--
    #3082437 (goodboy, 02.03.2008 03:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlarin adam oldurme sebepleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlarin adam oldurme sebepleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlarin adam oldurme sebepleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlarin adam oldurme sebepleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» iktidarsiz jigolo » dunyayi yoneten adam » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » yerli erotik dizi ismi onerileri » yaran basliklar » clear man activsport » uludag universitesi sinema toplulugu » 4 un kurali » how 2 skate com » lule » saadet partisi » yaran sinav cevaplari » gel benimle » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » turk ozel sektoru » kilo alamamak » kate bosworth » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » i love you phillip morris » sic semper tyrannis » sozlerimi geri alamam » office boy » barren woman » turk usulu sevisme ve seks sanati » sozlukte kaliteli kiz yazarin bulunmamasi » kanyon » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » kurbanlik koyuna aciyip brokolinin gozune vurmak » tenedos » kendini guzel sanan sisman kiz » ayse tuter » huseyin mumtaz » leyton orient