yazarlari kategorize etmeye calisan yazar 

kapat
  1. deniz gezmiş, fetullah gülen ya da said nursi gibi baslıklara entry giren yazarları 'hah işte bu kominist' 'hah bu dinci' 'aha yakaladım bu kürt' seklinde kategorize eden gereksiz yazarlardır
    #902855 (imitasyon, 24.11.2006 14:42)
  2. (bkz: yok boyle bisi)
    #902976 (cooldiver, 24.11.2006 15:18)
  3. üçe ayrılan yazar tipi : kategorize edenler, halen etmeye çalışanlar ve edemeyenler.*
    #3698510 (sonkuzu, 21.07.2008 20:40)
  4. normal yazardır. zira kimin entrylerine bakılacak olursa olsun, her görüşü savunanın bulunamayacağı bilinmektedir. görüşü olmayan yazarları saymazsak, normal durumdur.
    #3698549 (kaleci sacli adam, 21.07.2008 20:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlari kategorize etmeye calisan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlari kategorize etmeye calisan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlari kategorize etmeye calisan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlari kategorize etmeye calisan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» we are motorhead » chris stephenson » youtube » emel sayin in elleri » facebook » adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » ayriligi beklemek » vize » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » bos gecmeyelim » muhim degil » meshur turk yalanlari » gel gonul » manuel pablo » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » huseyin altuntas » yaziklar olsun » facebookta gecirilen zaman » feyzullah ete » zall i tanimam o da beni tanimaz » yanlis anlasilmis sarki sozleri » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » bir tikky nin intihar mektubu » espas » aferist » hizli kosan atin boku seyrek duser » ayabakan » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » saniser » barbun » vucut gelistirme » bir an icin kimsenin entry girmemesi » son killanma tarihi