yazarlari ayarlama enstitusu 

kapat
  1. her konuda ahkam kesen, "bilgi sahibi" olmadan "fikir beyan etmek" eylemini gerçekleştiren yazarların tespit edilip ayarlandığı enstitüdür.
    ben kurdum sizler yucelteceksiniz.
    #963908 (ozz le grand, 07.12.2006 17:31 ~ 18:23)
  2. tüm yazarların sozluk formati na göre ayarlarının yapıldığı enstitü. bir nevi greenwich
    #963935 (pilotmont, 07.12.2006 17:36)
  3. YAE. hepsi beyaz doktor elbisesi giymiş sağa sola koşuşan, bazılarının mikroskopla entry incelerken bazılarınında entryler hakkında deney yapan gizli bir üssü olan 31.bölge.
    #963942 (hakanimsi, 07.12.2006 17:37)
  4. xcxcx yazarin girdigi entryler:
    baslik : fikonun sarkaci
    girdigi entry: (bkz: figonun golleri)
    (bkz: alaska frigo)
    (bkz: alaska frigo yiyemeyen ezikler)

entisunden gelen mesaj: senin görevin jim bu xcxcx adli yazari getirip entistitude rod balans yapmamizi saglamak bu mesaj kendi kendini 10 saniye sonra imha edicektir.

ajanimiz görevimiz tehlike tadinda yazari ebeler:

xcxcx: hehehe sunada bir döseyim ehehehe
    ajan : gel bakayim buraya essek sipasi.
    xcxcx: hey dostum senin derdin ne ?
    ajan:ajan jim bean eller yukari ahbab.
    xcxcx: allah kahretsin ebelendim.

ajan jim bean tedavi icin bir yazari daha ebelemistir. don don don (gorevimiz tehlike efekti)
    #963952 (mulayim, 07.12.2006 17:39)
  5. 16 yy da francis bacon tarafindan kurulmus enstitu.

" sozluge layik olmayan bir fikriniz olacagina hic bir fikriniz olmasin daha iyi " ayari yapar.
    #964001 (judas, 07.12.2006 17:47 ~ 17:48)
  6. bana güzelinden, hoş sohbet, tatlı muhabbetlisinden bir sözlük kızı ayarlamalarını temenni ettiğim enstitü.

(bkz: hadi be abi)
    #964022 (looser, 07.12.2006 17:51)
  7. thedewil'in patronluğunu yaptığı enstitü. halit ayarci da müdür olarak atanabilir nitekim.
    #964131 (larker, 07.12.2006 18:13 ~ 18:18)
  8. (bkz: enstitü)
    (bkz: ayar)
    #1015512 (pilotmont, 18.12.2006 12:13)
  9. orijinali için (bkz: saatleri ayarlama enstitüsü)/ (bkz: ahmet hamdi tanpınar)
    #1015524 (yasak merve, 18.12.2006 12:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlari ayarlama enstitusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlari ayarlama enstitusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlari ayarlama enstitusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlari ayarlama enstitusu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tayyar ari » eski sevgilinin yillar sonra atacagi ilk sms » baybars » philosofia » sick the red » ahmet turk » demokles » jay simpson » iett nin yeni akbil kutulari » yaran facebook iletileri » entropi » sahin k ile paris hilton un sevgili olmasi » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » sanal reklam » ctrl alt del » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » saw 5 » citigroup » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » yasam duslerdedir » karma sergi » sensiz olmaz » blues » mitch mitchell » rock dinleyen apolitik genc » kukunla oynama siser » sihhat » sadece yildiz bakiniz okumak » yaran entryler » ankara da bir surrealist melih gokcek » rast pesrev » deli bozgun dolu dizgin » spitneybears » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » elma yiyecegine erken yat