yazarlardan yazarkasa yapmak 

kapat
  1. *
    yazılan fişlerde bkz'lerin ayarların uçuşması durumuna yol açacak eylemdir.
    #1653364 (kutupsal form, 17.05.2007 11:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlardan yazarkasa yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlardan yazarkasa yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlardan yazarkasa yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlardan yazarkasa yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kunta kinte » salih iki cay kap gel » hakiki tosun pasa benim » aerius » yalcin kucuk » zamani durdurma istegi » garabet melegi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » ucu ortasi belli olmamak » guzelavrat otu » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders » bossa » tpjd » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » karma sergi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » erken yasta olgunlasmak » ctrl f » karolina kurkova » got dudugu » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » dogan gorunumlu mercedes » erkegin asik oldugunda yaptiklari » vajinayi her kilidin anahtari sanan turk kadini » klasik kemence » ene » turk ozel sektoru » yaran yanlis okumalar » dalga gecerek reddetmek » self sufficient » sonsuza kadar sevmek » gogus buyutme hapi » cengiz aytmatov » sevgili » yay burcuyum yayarim » marifet iltifata tabidir