yazarlardan uc istemek 

kapat
  1. ilköğretim yıllarında sağınızda solunuzda uç isteyen tiplerin sözlükteki downgradeleridir.

-abi entry yazcam 05 ucun var mı?
    +al

-abi ayar vericem 09 ucun var mı?
    -ver
    #240958 (scarface, 13.05.2006 20:59 ~ 21:08)
  2. sozlukte sınav yapılması durumunda gerceklesecek, yazarlardan kalem isteyecek olan yazarlardan bir nebze daha sorumluluk sahibi yazarın yapacagı eylem
    #240971 (dopdop, 13.05.2006 21:01)
  3. (bkz: yazarlardan güç istemek)
    #240974 (atan alir spor, 13.05.2006 21:02)
  4. sözlükteki yazarların daha eğitim süreçlerini tamamlayamadıklarına dalalettir.
    (bkz: kalemim yok silgim yok sınıfta kaldım haberim yok)
    #240991 (Jusenas, 13.05.2006 21:05)
  5. işin ucu** kaçarsa silgi istemeye kadar gidecek olan durum..

- hacı bir silgi versene şu yazıyı düzeltim
    + olm edit var orada onu tıkla
    - hee oluyor mu öyle??
    #241026 (TTTDDD, 13.05.2006 21:11)
  6. (bkz: 0.7 tombo ucu olan var mı?)
    #1179035 (spec, 20.01.2007 02:37)
  7. (bkz: yazarlardan ders notlarını istemek)
    #1179086 (serbest radikal, 20.01.2007 02:54)
  8. yazarlardan kalemtras istemenin daha modern versiyonu olduğu sanılan şeydir.
    ama aslında öyle değildir.
    kurşun kalemin içi doludur ama açılmaya ihtiyacı vardır.
    (bkz: sende cevher görüyorum evlat)
    ama uclu kalemin ici bostur ve uc gerekmektedir.
    (bkz: klasik bir tablosun ne yaparsan yap bossun)
    yine de gercekci bir istektir. bilmemek degil ogrenmemek ayiptir.
    #1179128 (sonkuzu, 20.01.2007 03:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlardan uc istemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlardan uc istemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlardan uc istemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlardan uc istemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ayari yiyip eksi oy veren yazarimsi » fazla kalemi olan var mi » tabu » pinhani » ibanez jem » oklahoma city thunder » sair uuserlardan siirler » axe africa » seyir defteri » sizi soyle alalim » ben kimim » melankolik le tantana » olmeden onceki son sozler » yigit alici » muhtemel kitap isimleri » mahfaza » cicek lokantasi » karadeniz deki petrol rezervi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mahmut yildirim » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » child » erasmus » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi