yazarlara yemin ettirilmesi 

kapat
  1. çaylaklık günlerini geride bırakıp yazarlığa başlayacak olanlara ettirilmesini önerdiğim yemindir.modlarımız tarafından bir yemin metni oluşturulmasını talep ediyorum. meydan boş zira, atan kim tutan kim belli değil.*
    #3670740 (Alcapon, 16.07.2008 02:55)
  2. (bkz: hanım koş kelime i sehadet getir)
    #3670748 (gerzex, 16.07.2008 03:00)
  3. zall: bu yemin taslağı vardı ya july.. ona şeyi ekle şirinlerle ilgili başlık açmayacağıma..
    july4th: tmm ekliyorum.

bir kaç gün sonra;
    zall: zall la ilgili başlık açmayacağıma diye de ekleyiver gitsin..

daha sonra;
    zall: yok bunlar dur durak bilmiyorlar.. sen direk sözlüğün ebesini skmeyeceğime diye yaz oraya.

son;
    zall: geçen gün şey yazdık ya sözlüğün ebesini skmeyeceğime..
    july4th: evet?
    zall: onu şöyle değiştir. skerim sözlüğü de ebesini de kapatıyorum, gidiyorum mına goyyim.
    #3670765 (BiRumuzumBileYok, 16.07.2008 03:04 ~ 03:06)
  4. yemin ederim yemin etmem.

not: sadece beni ilgilendiren bir entry değil, sözlüğü de ilgilendiriyor..
    #3670861 (iceri terligi, 16.07.2008 03:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazarlara yemin ettirilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlara yemin ettirilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlara yemin ettirilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazarlara yemin ettirilmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » allegori » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » munir hostempo » eric cartman » dag ve cocuk » mario jardel » yemekteyiz nesrin » nargile icip sigara icmeyen enteresan insan » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » the disquieting muses » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » tve » grand ekinoks » yenilmedik ezildik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » askim once sen kapat » kukunla oynama siser » fenerbahce yi genelde kizlarin tutmasi » zeval vermemek » milli demokratik devrim » mutlulugun anahtari » windows live messenger » tiyatro ve baleye gidince basin goge ermesi » league one » yaran msn iletileri » huseyin mumtaz » yaran entryler » cakma chp liler » siyah percemlerin gonca yuzlerin » melankolik le tantana » zeitgeist addendum » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » guardado » zehir » gul suyu