yazarlara takmis sarkilar 

kapat
  1. aslında şarkı yazarı hedef almasa da yazarın üstüne aldığı şarkılardır. mesela geçenlerde sevgilim " keşke bizim de bir arabamız olsa " dediğinden beri ismail yk'nın sosyal mesajlarla dolu bas gaza adlı şarkısı bana hep sevgilimin o isteğini hatırlatıp beni dertlere gark etmiştir. ne diyeyim ismail allah belani versin.
    #3719865 (aha ben de geldim, 25.07.2008 18:42 ~ 18:43)

© 2008 - uludağ sözlük

yazarlara takmis sarkilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazarlara takmis sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazarlara takmis sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkzall » moderatore meydan okumak » 100000000000000000000000000000000000000 » yagmur yagarken uyumak » buldog kopek gezdiren vucut yapmis insan » monitore yumruk atmak » kuran in bestseller olamamasi » son model jipe binerken besmele ceken turbanli kiz » dinodream » taghtam deh » pkkgercegi net » saban calis » yangin ayse » windows vista service pack 2 » dashboard » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » konularina entry girilmedigi halde konu acan yazar » sabrina tavernise » ders calismayan ogrenci » passiflora » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » farsca » aslanin agzina kafa sokmak » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » help to close guantanamo » acz ve fakr » ncity » full screen anti aliasing » 2 temmuz 1993 sivas katliami » nietzsche » liner bill of lading